הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 95

עוקבים: 16

החל מינואר 2017

בשנת 1972, נפתח סניף הבורגר ראנץ’ הראשון בישראל. 4 שנים לאחר מכן, הגעתי אל העולם. מעבר לזיכרונות שיש לכולנו לבטח מההמבורגר העסיסי, הרטבים מלאי הסוכרים והצ’יפס זיגזג האלמותי של הרשת, אני זוכרת לטובה עוד מהילדות, את מה שהפך לימים ל”סלט התירס של הבורגר ראנץ’”.

בשנים האחרונות, לאכזבתי, כבר לא ניתן להשיגו בסניפים, אך מאחר שכל כך אהבתי אותו מאז ועד היום, טרחתי לאבחן את כל מרכיביו ואני מכינה אותו מפעם לפעם בארוחות משפחתיות/ מפגשי חברים/ות. הטעם שמתקבל דומה למקור כמעט במאת האחוזים ותמיד מחזיר אותי לטעמי ילדות ולחיוכי בגרות.

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

עם הזמן, נוכחתי לדעתי שאיני הילדה היחידה שהתלהבה מטעמו, סלט תירס מתקתק וטעים שגם ילדים אוהבים (ואפשרי גם בגרסה טבעונית).

סלט תירס (כמעט כמו בבורגר ראנץ’)

המצרכים לקערת סלט:

קופסת שימורים גדולה של תירס מתוק

גמבה גדולה חתוכה לקוביות קטנות

2 מלפפון חמוץ במלח (בינוני) חתוך לקוביות קטנות

4 גבעולי שמיר קצוצים קטן/ 2 קוביות שמיר של דורות

(מכינה תמיד עם דורות כי מקצר הליכים+טעם השמיר לא משתלט)

כף וחצי מיונז (קל/ טבעוני)

מעט מלח+פלפל שחור טחון

20170224_180231(0) (1024x768)

צלמת: כרמל מילנר-סער

 

בתיאבון,

כרמל.

 

 

 

 

 

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

בונז'ורנו פרינצ'יפסה- הנבחרת של דיפלומט נחתה בישראל

כששמעתי שנבחרת שלמה של מוצרים איכותיים מגיעה לישראל הישר מאיטליה, ארץ המגף והקולינריה ושאזכה להכיר אותם לפני כולם/ן, חייכתי, כשהבנתי שמלווים אותה שני שפים איטלקיים משגעים ואחד מאיר אדוני, ששמו הולך לפניו, החיוך שלי הפך...

תגובות

פורסם לפני 2 months

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

עבדים היינו- מה נשתנה? המדריך לצליחת החג בשלום ומתכון לחזרת לוהטת

עבדים היינו לפרעה במצרים ומה נשתנה מאז אתם/ן שואלים/ות? ובכן, לא הרבה! בכל שנה, כחודש לפחות לפני חג הפסח אנחנו משתעבדים מחדש. משעבדים/ות עצמנו לניקיונות המטורפים בהיקף בלתי סביר בעליל, לתורים הבלתי נגמרים בסופר, לפקקים...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה