הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, מנהלת תוכן ומדיה חברתית, בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק:... +עוד

צלמת סטילס, מנהלת תוכן ומדיה חברתית, בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 40

עוקבים: 13

החל מינואר 2017

לקראת השבת מביאה לכם/ן מנה של מתיקות.

מקורו של המתכון לסלט הגזר הזה הוא אמה המקסימה של גיסתי. בכל מפגש משפחתי היא מכינה אותו ומעבר למתיקות, יש בו משהו כל כך נעים לחיך וטעים לבטן. סלט קליל, מתקתק ומהיר, שמתאים לכל ארוחה ואף כנשנוש.

המתכון המקורי הינו עם חומץ (אני החלפתי בלימון כי זה תמיד יותר טעים בעיניי) והוספתי אף מעט מלח ופלפל (במקור אין כלל תבלינים). לבחירתכם/ן.

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

 

סלט גזר ופקאנים של מרי

(להכנת קערה בינונית)

המצרכים: 

4 גזרים בינוניים (קלופים וחתוכים לז’וליאנים/ מגורדים בחורים הגדולים בפומפיה)

כ-15 פקאנים מסוכרים קצוצים קטן

חופן עירית טרייה (כ10 גבעולים חתוכים קטן קטן)

מעט חומץ/ לימון סחוט

מעט שמן זית משובח

כף וחצי של סוכר חום

מעט מלח + פלפל גרוס (אופציה, למי שפחות אוהב שהטעם המתוק שולט)

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

 

בתיאבון ושבת שלום,

כרמל.

 

 

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 5 months
תצוגה מקדימה

והיא שעמדה.. והכינה לחם טחינה משודרג וכשר לפסח

פעם בפסח היינו אוכלים/ות רק מצות, מאז הרבה השתנה והשתדרג, פשוט תענוג! אחר כך הגיעו המצות המיוחדות, מצות בציפוי שוקולד, מצות שיפון/ שיבולת שועל/ כוסמין, אחריהן הגיעו הלחמניות עם קמח המצה, להן יש שפע גרסאות מוצלחות יותר או...

תצוגה מקדימה

לא צריך להיות דוקטור בשביל לדעת להכין אחלה שקשוקה

אין כמו שקשוקה עם טעם של בית וריח של שבת. כל אחד/ת יכול/ה להכין ש-ק-ש-ו-ק-ה. ארוחה טעימה בזמן קצר. יש כל כך הרבה סוגים ודרכים להכין אותה. אחת לא דומה לקודמתה. כשהחום בחוץ עולה ואין כוח או חשק לבשל, אני מכינה לנו את שקשוקת...

תגובות

פורסם לפני 2 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה