הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 132

עוקבים: 19

החל מינואר 2017

כשממש רעבים/ות ובא לכם/ן לגוון- פשטי-פסטה מהירה

26/02/2018

לפני כשבוע הבנתי שמיציתי את הרעיונות לארוחת ערב לזוגתי ולי. שוב חביתה וסלט? עוד פעם פשטידת קישואים? לרגע חשבתי על פסטה, אך גם זה לא עורר את התלהבותי.

ואז החלטתי שבא לי להכין פשטידת פסטה ממה שיש בבית. היא מעולה וקלה להכנה ומורכבת מפסטה ומגבינות שאנחנו אוהבות במיוחד.

זמן ההכנה הכולל לקח פחות משעה והתוצאה: שווה כל דקת המתנה.

אז הנה לכם/ן המתכון שבא כל כך במקום, כשרוצים/ות לגוון או פשוט לאכול משהו ממש טעים ומשביע.

בדרך לתנור צלמת: כרמל מילנר-סער

בדרך לתנור צלמת: כרמל מילנר-סער

פשטי-פסטה של כרמל

המרכיבים:

1 חבילת פסטה

(ממליצה על פנה אך אפשר מכל סוג- אני שילבתי חצי שנותר עם חצי מסוג אחר מחבילה חדשה)

חצי מיכל שמנת מתוקה

150 גרם גבינה צהובה מגורדת (אם אין אפשר לחתוך ממש קטן כל סוג גבנ”צ)

150 גרם גבינת פטה או בולגרית (אני הכי אוהבת עם פטה איכותית)

קופסה קטנה של סימפוניה/סקי או כל גבינה לבנה אחרת בטעם טבעי

2 ביצים גדולות

חצי כוס של רוטב עגבניות איכותי

(השתמשתי בpetti- איטלקי אמיתי- אך אם אין גם 3 כפות רסק עגבניות יעשו את העבודה)

1 בצל לבן מטוגן קלות

2 שיני שום כתושות/ שום של דורות

שליש חבילה של בזיליקום טרי חתוך קטן או 2 כפות גדושות של פסטו איכותי

מלח

פלפל שחור טחון

כף שמן זית

אופציה להוסיף למעלה לפני הכניסה לתנור:

2 כפות פירורי לחם

מעט פרמז’ן מגורד

פשטי-פסטה מהירה צלמת: כרמל מילנר-סער

פשטי-פסטה מהירה צלמת: כרמל מילנר-סער

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה רגיל, מסננים ושמים בצד.

2. מערבבים היטב את כל המצרכים (למעט הפסטה והשמן זית) בקערה גדולה, מוסיפים את הפסטה ומעבירים לתבנית עמוקה- רצוי פיירקס מלבני.

3. מזלפים את השמן זית מעל, מוסיפים אם רוצים את הפרמז’ן והפירורי לחם (טעים גם ללא).

4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-40 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב.

5. לאחר הקירור ולפני אכילה, מומלץ לחמם בתנור ולא במיקרו.

מאכל נפלא, משביע מאד ומהיר הכנה שמומלץ להכין לארוחת צהריים/ ערב ובעיקר כשאין הרבה זמן ואתם/ן ממש רעבים/ות.

** אם אין בבית גבינה מסויימת, ניתן לגוון עם גבינה דומה אחרת, כנ”ל לגבי בזיליקום, שניתן להמיר לאורגנו או טימין (טרי בלבד).

מהירה, טעימה ומשביעה צלמת: כרמל מילנר-סער

מהירה, טעימה ומשביעה צלמת: כרמל מילנר-סער

בתיאבון,

כרמל.

 

 

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

סדקים של שוקולד- שלגיות משגעות וקלות הכנה

אתם/ן בטח מכירים/ות אותן כשלגיות, פיצוץ שוקולד, רעידת אדמה ועוד שמות מגוונים. עוגיות השוקולד המשובחות האלה מוכרות לא רק בגלל טעמן השוקולדי המשגע, שכמו מתפצפץ לו בפה, אלא בעיקר בשל הסדקים הסופר פוטוגניים שמתקבלים בהן בזמן...

תגובות

פורסם לפני 10 months

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

Almo nature- גורמה איטלקי איכותי לכלב ולחתול שלכם/ן

מתי לאחרונה נתקלתם באוכל איטלקי איכותי ובריא לכלב או לחתול שלכם/ן, כזה שכל ההכנסות ממכירתו מועברות למיזמים מרגשים למען בעלי חיים? כשיש בבית שתי כלבות מדהימות, שהביאו אל חיינו אושר גדול, זה אך טבעי שתמיד נרצה עבורן את...

תגובות

פורסם לפני 5 months

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה