הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 125

עוקבים: 19

החל מינואר 2017

תמיד רציתם/ן להכיר את הבחושה הכי מהירה וטעימה שיש? קבלו אותה.

16/02/2018

שילוב של בננה ושוקולד ידוע מזה שנים כשילוב מבטיח. העוגה הבחושה הכי טעימה ויחד עם זאת מהירה שאני מכינה לא מעט, היא עוגת הבננה- שוקולד צ’יפס של זוגתי. יש לה כבר שנים מתכון מנצח, אין צורך במיקסר, הכל ידני, קל ופשוט. והתוצאה: תמיד מעולה ומשאירה טעם של עוד. מינימום עבודה- מקסימום טעם, ככה בדיוק עוגה בחושה צריכה להיות!

ממש עכשיו סיימתי להכין את צמד הבחושות המדוברות, מצרפת לכם/ן בשמחה את המתכון של עמית. בכל פעם שתצטרכו/ תרצו עוגה בחושה טעימה ומהירה, או להבדיל, כשהבננות יתעייפו ותחשבו מה אפשר לעשות איתן, מקווה שתזכרו במתכון הזה.

המרכיבים צלמת: כרמל מילנר-סער

המרכיבים צלמת: כרמל מילנר-סער

עוגת בננה-שוקולד צ’יפס של עמית

המרכיבים:

1.5 כוסות קמח תופח (אם אין בנמצא אפשר לשים קמח רגיל+חצי שקית אבקת אפייה)

1 כוס סוכר לבן/ חום

1 כפית אבקת סודה לשתייה

2 ביצים

1/2 כוס שמן קנולה

1/2 כוס חלב (אפשר להמיר לחלב שקדים)

4 בננות רכות מרוסקות

1/2 כוס שוקולד צ’יפס מריר (אני מפזרת חוץ מזה גם כ-10 יחידות למעלה)

* למי שאוהב/ת ניתן להוסיף גם חצי כוס אגוזים קצוצים קטן

נכנסות לתנור צלמת: כרמל מילנר-סער

נכנסות לתנור צלמת: כרמל מילנר-סער

אופן ההכנה:

* מפעילים את התנור על 180 מעלות.

* שמים את הבננות בקערה ומועכים היטב עם מועך פירה (ניתן גם למעוך בסוף, עם כל החומרים), מוסיפים את כל המרכיבים האחרים לקערה ומערבבים היטב.

* משמנים שתי תבניות אינגליש קייק.

* מחלקים את הבלילה לתבניות באופן שווה.

* אופים במשך כ-25 דקות בתנור שחומם מראש, להוציא לאחר בדיקה עם שיפוד/ קיסם וכשהחלק העליון של העוגה ממש שחום. (נותן קריספיות).

שזופות ויפות צלמת: כרמל מילנר-סער

שזופות ויפות צלמת: כרמל מילנר-סער

** פטנט: אם רוצים שהשוקולד צ’יפס לא ישקע וישאר בעיקר בתחתית העוגה, יש לצפות אותו במעט קמח (מתוך הכמות קמח של העוגה) וכך הוא יתאחד עם הבלילה ולא ישקע כשמעבירים אותה לתבניות.

מומלץ לאכול/ להגיש, מיד כשהעוגה מתקררת. לאחר מכן, יש לשמור במקרר.

בתיאבון ושבת של שלום.

כרמל.

עוגת בננה-שוקולד צ'יפס צלמת: כרמל מילנר-סער

עוגת בננה-שוקולד צ’יפס צלמת: כרמל מילנר-סער

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

דיגיטלית אני מדברת אלייך

פעם, ממש מזמן, כתבתי שירים למגירה ואז יצאתי מהארון וכתבתי במגזיני הקהילה הגאה. שנים אחר כך נולד הפייסבוק, העולל הראשון והכה מוצלח של צוקי. עם מהפכת הרשתות החברתיות, חלה גם אצלי מהפכה לא קטנה, מצלמת סטילס מקצועית וכתבת...

תגובות

פורסם לפני 8 months

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

בא לשכונה בשר חדש- Meatpoint

לפני שבועיים יצאתי מפגישה עסקית מוצלחת בהרצליה פיתוח ועיניי צדו שלט צהבהב-לבן שהכריז על חנות חדשה בשם: MEATPOINT. באותיות קטנות יותר הופיע: בית הבשר דבאח, זה כבר אמר לי הכל. הצצתי פנימה והבנתי שדבאח, או לפחות נציגות שלו, פתח...

תגובות

פורסם לפני 3 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה