הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 125

עוקבים: 19

החל מינואר 2017

שניצל מטוגן או אפוי, קלאסי או בגרסה לילדים. מבטיחה לכם/ן ששניצל כמו שלי עוד לא טעמתם/ן.

15/02/2018

לפני כמה שנים טובות, ישבנו לראות סרט אצל חברות עוד יותר טובות. לפתע אחת החברות הגישה מעין שברי בייגלה בתוך קערית. תהיתי מה הקטע של הבייגלה השבור והיא כמובן הייתה בשוק שטרם טעמתי. מאז הביס הראשון, אני ושברי הבייגלה בטעם דבש, חרדל ובצל של “סניידרס” הפכנו מיודדים. בכל אירוח ו/או בראנץ’, אני דואגת שיהיו גם את המוצרים של סניידרס. זה נפלא כנשנוש, כתוספת לסלט או למרק, לטבילה בגבינה, טפנד זיתים, ממרח עגבניות/ ארטישוק או כמעט כל דבר שתרצו.

בסדרה קיים גם חטיף שברי בייגלה מחמצת שאור בטעם צ’דר והוא מעולה. כעת התווסף גם חטיף שברי בייגלה חלפיניו, בצל ושום שהוא כמובן לגמרי עבורי. תוכלו למצוא גם אריזות משפחתיות גדולות של חטיף טורטייה צ’יפס- חטיף תירס בסגנון מסעדות, שמומלץ לכם/ן לרכוש ולאכול יחד עם הסלסה המשגעת שלהם (יש גרסה חריפה יותר וחריפה פחות), אני ממש עפתי על החריפה מאד.

מוצרי סניידרס צלמת: כרמל מילנר-סער

מוצרי סניידרס צלמת: כרמל מילנר-סער

ממש לאחרונה SNYDER’S OF HANOVER- החברה האמריקאית, המצליחה והוותיקה, הוציאה סדרת מוצרים חדשה וסופר ייחודית שנקראת: “סניידרס טוויסט”, אלה בעצם מקלוני חיטה לנשנוש בטעם צ’יה קינואה ובטעם דבש, המקלונים עשויים רכיבים איכותיים, הם קריספיים וסופר טעימים. במרוצת השנים שדרגנו את אכילת שברי הבייגלה כשהכנסנו אותו לסלט ואף כמעין קרוטונים למרק. אך עם צאת המוצרים החדשים, החלטתי שזה זמן טוב, להמציא שדרוג לפינוק הזה.

אז קבלו אותו, השדרוג שלי לציפוי השניצל, שלא רואה את הציפוי הקלאסי ממטר. 

לפני צלמת: כרמל מילנר-סער

לפני צלמת: כרמל מילנר-סער

לקחתי חופן של שברי בייגלה דבש, חרדל ובצל, צירפתי חופן של סניידרס טוויסט החדש בטעם דבש (אפשר כמובן לשלב כמעט כל טעם אחר), הכנסתי אותם יחד למעבד המזון והפעלתי עד שהתערובת הגיעה למרקם של פירורי לחם.

הכנתי לנו ארוחה מפנקת של שניצל בציפוי סניידרס עם פתיתים ליד. על אף שמקור השניצל הוא באוסטריה- אין מבחינתנו משהו ישראלי יותר מארוחת שניצל ופתיתים.

אחרי צלמת: כרמל מילנר-סער

אחרי צלמת: כרמל מילנר-סער

 

SNYDER’Schnitzel by carmel

המרכיבים:

נתחי חזה עוף טרי פרוס דק (כמות לפי האנשים)

חופן שברי בייגלה דבש, חרדל ובצל- סניידרס

חופן סניידרס טוויסט בטעם דבש- סניידרס

2 ביצים

מעט פפריקה (מתוקה או חריפה לבחירה)

שמן קנולה

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

אופן ההכנה:

לאחר ששברי הבייגלה והמקלונים הנבחרים של הסניידרס נטחנו במעבד מזון למרקם של פירורי לחם, מעבירים לצלחת עמוקה, שמים בצלחת עמוקה נוספת שתי ביצים וטורפים היטב, מוסיפים לביצים מעט פפריקה מתוקה או חריפה ומערבבים.

מחממים מחבת טפלון על אש בינונית, עם מעט שמן קנולה ואז טובלים כל שניצל בביצה משני צידיו ואז מעבירים לציפוי בצלחת הסניידרס. יש ללחוץ מעט על השניצל מכל צד כדי שפירורי הסניידרס ידבקו היטב ואז להעביר לשמן החם, לטגן מכל צד עד להשחמה קלה ולהעביר לנייר סופג. מומלץ להגיש לצד פתיתים, או כל תוספת שרק תבחרו.

* השניצלים בגרסתם החדשה והייחודית הזו, יוצאים טעימים, מתובלים והכי חשוב, קריספיים במיוחד. יצא לי היסטרי- אתם/ן חייבים/ות לנסות! 

השניצל של סניידרס (ושלי) צלמת: כרמל מילנר-סער

השניצל של סניידרס (ושלי) צלמת: כרמל מילנר-סער

 

** לפרטים נוספים על המוצרים: 

https://www.facebook.com/SnydersIsrael/

בתיאבון! :)

 

 

 

 

 

 

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

בא לשכונה בשר חדש- Meatpoint

לפני שבועיים יצאתי מפגישה עסקית מוצלחת בהרצליה פיתוח ועיניי צדו שלט צהבהב-לבן שהכריז על חנות חדשה בשם: MEATPOINT. באותיות קטנות יותר הופיע: בית הבשר דבאח, זה כבר אמר לי הכל. הצצתי פנימה והבנתי שדבאח, או לפחות נציגות שלו, פתח...

תגובות

פורסם לפני 3 months
תצוגה מקדימה

מתוקה שלי, הו בטטה- בטטות במלח עם טוויסט מתוק

התוספת שתופסת- בטטה, כמה היא יפה, מתוקה וכה כתומה למראה. כל מי שמכיר אותי יודע שאם מדובר על תבשילים, אין שום סיכוי שאני רוצה לחוש טעם מתוק במנות שלי (להבדיל מקינוחים כמובן). הבו לי מלוח, הבו לי חריף ואפילו מאד ואני חיש על ענני...

תצוגה מקדימה

אלה שמרים שאותי משמחים- עוגת שמרים שוקולד חלבה ממכרת

לכל אחד/ת יש את העוגה שהופכת עם הזמן לפייבוריטית שלו, זו האחת!! זוגתי מכירה אותי היטב, בכל זאת אנחנו יחד כבר למעלה משבע שנים. היא יודעת שאחרי שבוע של כאבי גב קשים ועייפות לא ברורה, יש דברים בודדים שישמחו אותי בסופ"ש. אחד...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה