הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 90

עוקבים: 16

החל מינואר 2017

חברת דיפלומט השיקה ארבעה מותגי איכות איטלקיים חדשים ואתם/ן ממש לא תרצו לפספס אותם

08/01/2018

כששמעתי שנבחרת שלמה של מוצרים איכותיים מגיעה לישראל הישר מאיטליה, ארץ המגף והקולינריה ושאזכה להכיר אותם לפני כולם/ן, חייכתי, כשהבנתי שמלווים אותה שני שפים איטלקיים משגעים ואחד מאיר אדוני, ששמו הולך לפניו, החיוך שלי הפך לשמחה גדולה.

הגעתי מטעם אתר סלונה לאירוע השקת הסדרה שערכה חברת “דיפלומט” והתקיים בבית בולטהאופ הקסום שבנמל ת”א, מיד שמחתי להיתקל בכל אושיות הקולינריה בישראל, עיתונאי/ות אוכל ובלוגריות אוכל מובילים/ות. 

מוזגות יין איכותי בבולטהאופ צלמת: כרמל מילנר-סער

מוזגות יין איכותי בבולטהאופ צלמת: כרמל מילנר-סער

השקת הסדרה הינה חלק ממהלך כולל של דיפלומט לייצוג מוצרים איכותיים ומובילים בעולם, תחת מותג מטרייה בשם “The Best of Diplomat”.

את פנינו קיבלו שולחנות עמוסים במוצרים החדשים, הכל מעוצב לעילא ולעילא בגוונים של אדום וירוק, פסטות נפתחו ונשפכו על השולחן, לצד עגבניות ובזיליקום טרי ויצרו מראה מרהיב. בתוך האולם העמוס, התיישבו כבר כל המוזמנים/ות, כשבחוץ מאיר אדוני לא מפסיק לפזר חיוכים וראיונות.

אדוני מתראיין ומפזר חיוכים צלמת: כרמל מילנר-סער

אדוני מתראיין ומפזר חיוכים צלמת: כרמל מילנר-סער

בין המוזמנים/ות: שי לי- ליפא, אפרת אנזל (פשוט מהממת), מעיין נדיר, עז תלם (האיש והכרובית), הילה אלפרט (שהיא ותוכניותיה אהובות עליי במיוחד כבר שנים) ובלוגריות סופר מוערכות כמו: מירב גביש (“גבישס”), יהודית אביב (“הלוחשת לאוכל”), דפנה אוסטר-מיכאל (“מתנות קטנות התפריט היומי”) ועוד. הרגשתי במקום מצויין בין כל הכישרונות הנ”ל.

קבלת פנים בגווני איטליה צלמת: כרמל מילנר-סער

קבלת פנים בגווני איטליה צלמת: כרמל מילנר-סער

בנוסף לשפים האיטלקיים, היו באירוע שפע של נציגים/ות מארץ המגף, שהם חלק מהמותגים ומחברות המזון המצליחות והמוכרות כל כך באיטליה. חברות משפחתיות שמוצריהם האיכותיים, כבר נכנסו מזמן לכל בית איטלקי שמכבד את עצמו ובטח ובטח גם למסעדות שם. הייתי מוכנה לא לטעום דבר ורק לשמוע את השפה המדהימה הזו, אך לא מפתיע, טעמתי גם טעמתי.

נבחרת השפים- מימין: מקס מריאולה, ריקארדו קרנבלי ומאיר אדוני צלמת: כרמל מילנר-סער

נבחרת השפים- מימין: מקס מריאולה, ריקארדו קרנבלי ומאיר אדוני צלמת: כרמל מילנר-סער

מקס מריאולה- השף של המותג Petti ולצידו ריקארדו קרנבלי (שרק לבטא את שמו גורם לי לרצות לשיר), שף מותג הפסטה Rummo ולצידם מאיר אדוני (כתית ומזללה לשעבר, לומינה, בלו סקיי, נור המצליחה בניו יורק ובקרוב רשת דוניא), אחד מהשפים האהובים והמצליחים בישראל, להטטו בשלל מנות טעימות ומדליקות של הפסטה עם הרטבים המשובחים. בין היתר טעמתי ספגטי של רומו עם שמן זית איכותי ותו לא וזה היה פשוט ומשובח. כשהפסטה טובה היא לא חייבת שחקני חיזוק. טעמנו גם פסטות בשלל צורות עם רוטב עגבניות בזיליקום מתקתק של פטי וגם עם רוטב ארביאטה עם פלפל צ’ילי (שאיך לא, הכי אהבתי כמובן) וגם פסטה עם אנשובי שלרוב איני אוהבת בשל הטעם הדגי, אך ניסיתי ולהפתעתי, גם היא הייתה טעימה.

20171207_190659 (1024x768)

20171207_191058 (1024x768)

השפים האיטלקיים ובכלל כל הצוות שהגיע מאיטליה להשקה, היו מקסימים וחמים, חייכו כל העת וניכר היה שמאד שמחו לבקר בישראל ולהשיק אצלנו את התוצרת של החברות בראשם הם/ן עומדים/ות. באופן אישי, אחרי צילומים ושיחונת קצרצרה עם ריקארדו ועם מקס מעל סירים מבעבעים, לגמרי רציתי להזמין אותם אלינו הביתה לאיזה מרק קובה או חמין עשיר.

כל האיטלקים אצלי- צילום סלפי

כל האיטלקים אצלי- צילום סלפי

במקום היו מגוון יינות איכותיים וגם פוקאצ’ות מעולות וממרחים של sacla שהטעים מכולם לטעמי, היה הפסטו עם גבינת הגראנה פדנו, טעמתי אותו עם הפוקצ’ה וגם עם הקרקרים המעולים של casa milo (הסוג עם זרעי הצ’יה) ואל תספרו, אבל הוספתי גם כפית ממנו לספגטי שהגישו לי וכמה שזה משדרג את המנה.

הקרקרים והרטבים המעולים צלמת: כרמל מילנר-סער

הקרקרים והרטבים המעולים צלמת: כרמל מילנר-סער

במשך כל האירוע, עיניי ברקו וראשי עבד שעות נוספות, דמיינתי כבר את הארוחה האיטלקית שאבשל לזוגתי ולי עם כל התוצרת המשובחת הזו (שחולקה בנדיבות בסוף האירוע לכל המשתתפים/ות).

את הפסטות המעולות של רומו ואת הרטבים המופלאים של פטי, אני מכירה כבר שנים למען האמת, זוגתי ואני משתמשות בהם לא מעט. את הממרחים ואת הקרקרים שמחתי להכיר לראשונה ואף לדגום.

פסטה Rummo- לא צריכה שחקני חיזוק צלמת: כרמל מילנר-סער

פסטה Rummo- לא צריכה שחקני חיזוק צלמת: כרמל מילנר-סער

מותגי הסדרה המדוברים נבחרו להיכנס לרשתות השיווק אחרי בחינה מעמיקה ושלוש שנות ניסיון מוצלחות עימם במסעדות מובילות בישראל ובראשן, מסעדותיו הנחשבות של מאיר אדוני.

אדוני ומעריצה צילום סלפי

אדוני ומעריצה צילום סלפי

קצת על המוצרים הנבחרים:

פסטה Rummo- הינה יצרנית הפסטה מהמובילות באיטליה והמותג הצומח ביותר ברשתות השיווק. החברה, בבעלות הדור השישי של משפחת Rummo, מייצרת פסטה איכותית בעיירה בנבנטו שבאיטליה, מאז 1846. היא הפסטה היחידה באיטליה המאושרת ע”י איגוד השפים האיטלקי. בישראל יושקו 13 צורות שונות באריזת 500 גרם.           ביניהן: ספגטי, פוזילי (ביסלי), פרפלה (פרפרים) וגם צורות ייחודיות יותר כגון: רדיאטורי, סמי די אורזו, ריצ’יולי ועוד.

כמה מדויק! צלמת: כרמל מילנר-סער

כמה מדויק! צלמת: כרמל מילנר-סער

רטבי Rummo – רטבים מוכנים ומשובחים – רק לחמם, לערבב עם הפסטה ולהגיש

רטבי Rummo-  מיוצרים מעגבניות איטלקיות איכותיות וטריות בלבד, על פי שלושה מתכונים מסורתיים של המטבח האיטלקי הקלאסי:

רוטב נפוליטנה עם ירקות – כמנה צמחונית, או כבסיס טעים במיוחד לרוטב בולונז (עם תוספת בשר טחון בבישול איטי).

רוטב ארביאטה עם פלפל צ’ילי – בעל מרקם עשיר וחריפות מעודנת.

רוטב עגבניות עם בזיליקום – רוטב פשוט, רענן ונפלא.

מוצרי עגבניות PETTI – עשויים מ- 100% עגבניות מטוסקנה, למגוון שימושים:

מוצרי העגבניות של PETTI בטעם טבעי או בתיבול עדין, מתאימים לבישול, להכנת רטבים ומגוון שימושים נוספים:

  • פסאטה עגבניות מרוסקות במרקם חלק.
  • פסאטה רוסטיקה (כפרית) – עגבניות מרוסקות במרקם גס.
  • פסאטה עגבניות מרוסקות מתובלות עם פלפל צ’ילי חריף, במרקם חלק.
  • פסאטה עגבניות מרוסקות מתובלות עם בזיליקום, במרקם חלק.
הרטבים המשובחים של Petti צלמת: כרמל מילנר-סער

הרטבים המשובחים של Petti
צלמת: כרמל מילנר-סער

ממרחי SACLA – ממרחי פסטו עם בזיליקום טרי

חברת SACLA הינה חברה משפחתית, שהוקמה בשנת 1939, מתוך אהבה ותשוקה לתבלינים ולירקות טריים. כיום מייצרות בנות הדור השלישי במשפחה מתכונים איכותיים ומסורתיים, המותאמים למטבח האיטלקי המודרני ושומרות על אותה התשוקה והאהבה למטבח האיטלקי של מייסדי החברה.

ממרחי הפסטו של SACLA מיוצרים מבזיליקום ומירקות טריים, טרי עוד ביום הקטיף עצמו. שני מוצרי הדגל של הסדרה (פסטו בזיליקום ופסטו עם עגבניות מיובשות) הינם מתכונים מסורתיים של פסטו עם גבינת גראנה פדנו כשרה, שנותנת חוויה משודרגת של טעם.

השפים בפעולה ואנחנו באכילה צלמת: כרמל מילנר-סער

השפים בפעולה ואנחנו באכילה צלמת: כרמל מילנר-סער

SKINNY THINS by CASA MILO – קרקרים פריכים מדרום איטליה

מאז 1870 מתמחים אנשי CASA MILO ביצירת מאפים מלוחים המבוססים על חומרי הגלם שיש למחוז פוליה הדרומי העשיר בחיטה ובגידולי שדה להציע. הקרקרים האיכותיים של SKINNY THINS  ישווקו בישראל בשלושה טעמים: חטיפי קרקרים אפויים עם זרעי צ’יה, חטיפי קרקרים אפויים בסגנון מסורתי וחטיפי קרקרים אפויים עם בצל וגבינה.

*את ארבעת מותגי האיכות האיטלקיים החדשים שעלו ארצה, תוכלו להשיג ברשתות השיווק החל מאמצע ינואר, משמע ממש החודש. כל המוצרים אגב כשרים פרווה ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

** הנה שמות המותגים, שיהיה לכם/ן קל לאתר אותם בסופר הקרוב לביתכם/ן: פסטה Rummo, רטבים של Petti, ממרחים של Sacla וקרקרים של      Casa milo.  

ישראל-איטליה- סיפור אהבה צלמת: כרמל מילנר-סער

ישראל-איטליה- סיפור אהבה צלמת: כרמל מילנר-סער

* ולסיום סיומת, קבלו מתכון הכי מהיר ופשוט לפסטה עם רוטב מוכן והפתעה!

מתכון לפסטה Rummo עם רוטב מוכן Rummo/Petti ונגיעות פסטו של Sacla

המרכיבים:

1 חבילת פסטה Rummo מכל סוג שתבחרו

1/2 בקבוק פסאטה/רוטב עגבניות בזיליקום של Petti/ Rummo

2 בצלים לבנים קצוצים קטן

2 שיני שום טרי כתושות

כף מהפסטו בזיליקום עם גבינת גראנה פדאנה של Sacla

מלח

פלפל שחור טחון

שמן זית לטיגון הבצל והשום

3  גבעולי בזיליקום טרי קצוצים דק (אם אין פסטו)

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה הנבחרת של רומו לפי ההוראות שעל האריזה (לרוב סביב 8-10 דקות), כך שהיא תצא אל-דנטה כפי שצריך ולא רכה מדי כפי שאוהבים לעיתים להכין בישראל. במקביל, יש לטגן במחבת עמוקה, 2 בצלים בינוניים, 2 שיני שום וכשהבצל מזהיב והשום גם כן, יש לשפוך למחבת את הרוטב פסאטה עגבניות עם הבזיליקום של רומו או את הפסאטה של פטי מסוג עגבניות מרוסקות במרקם חלק עם בזיליקום, לערבב קלות ולהוסיף כחצי כוס מים, לתבל במלח ופלפל שחור ואם אתם/ן אוהבים/ות כמוני טעם של בזיליקום, הוסיפו לקראת סוף ההכנה, כף גדושה של ממרח פסטו בזיליקום (עם הגבינת גראנה פדנה) של חברת סקלה. לאחר טעימה ושיפור תיבול, יש להעביר את הרוטב לפסטה המסוננת, לערבב היטב ביחד ולאכול בתיאבון רב!

פסטה של רומו עם רוטב של פטי צלמת: כרמל מילנר-סער

פסטה של רומו עם רוטב של פטי צלמת: כרמל מילנר-סער

בהצלחה לדיפלומט ולמוצרים החדשים ולכם/ן, בתיאבון!!

כתבה, צילמה וטעמה: כרמל מילנר-סער.

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

Livia- my new b.f.f

לא כולנו סובלות מכאבי מחזור קשים, לרוב הנשים (ע"פי מחקרים) הכאבים הם סבירים ובהחלט נסבלים, למיעוט מאיתנו אין כל כך הרבה מזל ובמהלך מספר ימים של מחזור חודשי, אנחנו סובלות ואפילו מאד. אני לצערי, נמנית על קבוצת חסרות המזל...

תגובות

פורסם לפני 5 months
תצוגה מקדימה

מרקובה סלק כמו שלא טעמתם

שנים אני שומעת שאנשים נמנעים מלהכין בעצמם מרק קובה בבית. גם אני הייתי כזו, זה תמיד היה נראה לי קשה ומורכב, אבל כשהבנתי כמה זוגתי אוהבת מרקובה וכמה זה בר להכנה (למרות שזה גם ארוך הכנה), לא היססתי ופיתחתי מתכון הורס שמתאים...

תגובות

פורסם לפני 3 weeks

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 12 months

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה