הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 129

עוקבים: 19

החל מינואר 2017

דיגיטליות בעסקים הוא צירוף המילים האהוב עליי לאחרונה. מוזמנות לקרוא למה.

30/11/2017

אני לא טובה בסיכומים ובפרידות, בהתחלות ובאמצע אני דווקא אלופה. השבוע סיימתי את קורס דיגיטליות בעסקים של לאומי וסלונה, אבל לבי מסרב לסיים את החוויה גם ימים אחרי.

במשך שישה וחצי שבועות, ביחד עם עוד 24 נשים מוכשרות (שנבחרו בקפידה מתוך עשרות), בעלות עסק קטן-בינוני, זכיתי לקבל שעות קסם של הרצאות מעשירות, תכנים מרתקים, ידע חשוב ונחוץ לעסק ומעל הכל, זכיתי להבין שנשים הן שק של.. ריגושים.

סלפי שיעור ראשון

סלפי שיעור ראשון

לא הייתה שם קנאה, לא היה חוסר פרגון, על אף שהייתה תחרות שבועית ואף תחרות מלהיבה מאד בסיום הקורס, שטרם הוכרעה. הוצע פרס שווה למשתתפת שהוכיחה עצמה לאורך כל הקורס, בכתיבת בלוג, שיתוף והאשטגים ברשת ובהרצאת הסיום. תחרותיות הינה דבר משובח, אבל להבדיל מקורסים אחרים בהם לקחתי חלק, בקורס של הדיגיטליות חשנו כולנו משפחה אחת. 25 נשים שהגיעו מרקעים שונים, מאזורים שונים בארץ ומעל הכל, בעלות עסקים בתחומים שונים לחלוטין.

דיגיטליות בעסקים- שיעור אחרון צלמת: גלית סבג

דיגיטליות בעסקים- שיעור אחרון צלמת: גלית סבג

כמו תמיד בחיים שלי, הפן האנושי-רגשי, שיחק אצלי תפקיד מאד חשוב. הרגשתי שהגעתי למקום הנכון, בין אם בבחירת הנשים המעולה ובבחירת המרצים/ות שהייתה קפדנית ובלתי מתפשרת ונעשתה בשני המקרים ע”י בכירות בסלונה ובלאומי עסקים ובין אם בהתנהלות ובערך המוסף שניתן לנו על ידי מי שהובילו את הקורס- קרין וליאת מסלונה וקרן ורינת מלאומי.

על אף שהתחום שלי הינו ניהול תוכן ומדיה חברתית ואף שיווק דיגיטלי, העשרתי את הידע שלי לא מעט, הרחבתי את קשת התובנות והמושג שהיו לי בשלל תחומים ובשיעור האחרון אף עליתי לראשונה בחיי על במה, עשיתי את הלא יעשה מבחינתי (בגיל 41) ומול קהל (אוהד למדי), הרציתי במשך חמש דקות שלמות על העסק שלי ועל הערך המוסף שאני מביאה אליו ואל לקוחותיי, היו אלה אמנם חמש דקות של פיק ברכיים ומבוכה גדולה, אבל יותר מכך, היו אלה דקות של ניצחונות קטנים וגיצים ענקיים בלבי.

לראשונה על במה מול קהל צלמת: גלית סבג

לראשונה על במה מול קהל צלמת: גלית סבג

על אף חששותיי, הרצאתי עברה מצוין, זכיתי לתשואות ותמיכה מקצה לקצה, אפילו ריגשתי, אך יותר מכל זה, כבשתי עוד יעד, סימנתי עוד מטרה וניטרלתי עוד פחד שהיה לי.

היינו קבוצה מגובשת ומופלאה של נשים, נשים שבאו ללמוד, אך בעצם גם לימדו זו את זו לא מעט, נשים שהגיעו לשדרג את הידע שלהן ובעצם תרמו גם זו לזו ידע רב.

מצאתי עצמי מצלמת כל הקורס ים של תמונות ושפע סרטונים שלנו, מעבר להיותי צלמת, זה הרגיש לי כמו חוויה שיש לתעד כל רגע ממנה, מצאתי עצמי אפילו כותבת שיר סיום במקום ברכה. שיר שכולנו ללא יוצא מן הכלל, ביצענו בשיעור האחרון על הבמה, ללא כל חזרה או מוסיקה ברקע. הרגשתי פעילה, חברתית, תומכת ודיגיטלית בכל רמ”ח אבריי.

"אצל הדודה והבלונד"- נפרדות בשירה צלמת: גלית סבג

“אצל הדודה והבלונד”- נפרדות בשירה צלמת: גלית סבג

התכנים, ההנאה, האווירה, הלמידה והצמיחה המשותפת בלתי ניתנים למדידה או לתיאור, אך מה שאפשר לתאר הוא ללא ספק, הביחדנ’ס שהיה שם בכל רגע נתון. המקום הבטוח להעז, לשאול, לפרוח ואף לטעות, מקום מבורך שקיבלנו מנשות לאומי וסלונה החד פעמיות.

לא מסכמת, סיכומים זה למי שנפרד. אחרי הכפיים, ההקלה שלאחר ההרצאות שלנו והחיבוקים החמים מכל עבר, קבענו כבר מפגש נוסף בעוד חודש כדי להמשיך את הרצף, לנסות וליצור המשכיות קסומה גם מחוץ לקורס. אין לי מושג אם זה ימשיך ואכן יהפוך לקבוע, אבל לבי ללא ספק ימשיך להיות נרגש עוד ימים רבים ונפשי תיוותר אסירת תודה לתמיד. החל מהטלפון שקיבלתי מנועה מסלונה, שלושה ימים לפני תחילת הקורס, שהודיעה לי שאני האישה ה-25 שנבחרה לקבוצת האלופות הזו, דרך השיעורים מותירי החותם ועד הגרנד פינאלה בשיעור האחרון, שהשאיר אצל כולנו טעם של עוד וגם טעם של עוגת בצק הסוכר הטעימה והמרהיבה ביותר שראיתי וטעמתי בחיי, עוגה שהוכנה במיוחד עבור כולנו ע”י נגה אפרים, אחת ממשתתפות הקורס המוכשרות.

על כל אלה, אני מודה, מודה, מודה.

מימין: ליאת, קרן, קרין, עדי ורינת מלאומי ומסלונה צלמת: גלית סבג

מימין: ליאת, קרן, קרין, עדי ורינת מלאומי ומסלונה צלמת: גלית סבג

ולא אוכל שלא לסיים עם המלצה לכל בעלות העסק/ הנשים העצמאיות שקוראות את הפוסט שלי, רואות את התמונות מלאות השמחה ואומרות לעצמן: “גם אני רוצה”. את לגמרי יכולה. אין ספק שבתום המחזור הראשון ולאור הצלחת הקורס, הביקוש להיות חלק מהמחזור הבא רק יגבר, אבל אל תוותרו על לנסות, מקסימום תצליחו.

** שלחו בקשת הצטרפות לקבוצת “דיגיטליות בעסקים” בפייסבוק, מלאו את השאלון שתתבקשו למלא וחכו לאישור הצטרפות. ממש בקרוב יפורסם בקבוצה לינק להרשמה, היו ערניות ועוטו על ההזדמנות בשתי ידיים ובלב שמח. תצטרכו לכתוב בלוג, לעשות שיעורי בית ולעמוד בכמה אתגרים, אבל יותר מהכל, תצטרכו להכין עצמכן לחוויה משובחת ובלתי נשכחת. מילה של כרמל.

העוגה המפתיעה של נגה צלמת: כרמל מילנר-סער

העוגה המפתיעה של נגה צלמת: כרמל מילנר-סער

תודה מתבקשת לאתר סלונה ולנשים המהממות שמאחוריו, שעם כל המקומות בהם כתבתי עד היום, הצליחו להפתיע ונתנו לי ולבלוג שלי “פיקנטריה”, בית חם ומחבק שלא ידעתי לפני כן.

תודה לכל המרצים/ות ולעושים/ות במלאכה מאחורי הקלעים, תודה למקאן על האולם המזמין ותודה גדולה לכן ממעמקי לבי הנרגש: קרין שור וליאת בקייר מסלונה, aka “הדודה והבלונד”, (תבינו במחזור הבא), קרן טאירי, רינת יעקובי ועדי פסח מלאומי, תודה על שת”פ מוצלח במיוחד,  שאין לי ספק שיניב לכולנו פירות בהמשך.

יבורך הפרי, תבורכו אתן.

 

להצטרפות לקבוצת דיגיטליות בעסקים: https://www.facebook.com/groups/1063406183789052/

צילומים:

גלית סבג- אלופת האלופות- https://www.facebook.com/galitsabagphotography/

הערך המוסף- כרמל מילנר-סער- http://www.facebook.com/Haerech.hamusaf

עוגה מהממת:

נגה אפרים- https://www.facebook.com/NogaSweetDesigns/

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

בא לשכונה בשר חדש- Meatpoint

לפני שבועיים יצאתי מפגישה עסקית מוצלחת בהרצליה פיתוח ועיניי צדו שלט צהבהב-לבן שהכריז על חנות חדשה בשם: MEATPOINT. באותיות קטנות יותר הופיע: בית הבשר דבאח, זה כבר אמר לי הכל. הצצתי פנימה והבנתי שדבאח, או לפחות נציגות שלו, פתח...

תגובות

פורסם לפני 4 months
תצוגה מקדימה

מתוקה שלי, הו בטטה- בטטות במלח עם טוויסט מתוק

התוספת שתופסת- בטטה, כמה היא יפה, מתוקה וכה כתומה למראה. כל מי שמכיר אותי יודע שאם מדובר על תבשילים, אין שום סיכוי שאני רוצה לחוש טעם מתוק במנות שלי (להבדיל מקינוחים כמובן). הבו לי מלוח, הבו לי חריף ואפילו מאד ואני חיש על ענני...

תצוגה מקדימה

אלה שמרים שאותי משמחים- עוגת שמרים שוקולד חלבה ממכרת

לכל אחד/ת יש את העוגה שהופכת עם הזמן לפייבוריטית שלו, זו האחת!! זוגתי מכירה אותי היטב, בכל זאת אנחנו יחד כבר למעלה משבע שנים. היא יודעת שאחרי שבוע של כאבי גב קשים ועייפות לא ברורה, יש דברים בודדים שישמחו אותי בסופ"ש. אחד...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה