הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף... +עוד

צלמת סטילס, עיתונאית במאקו+מעריב. מנהלת תוכן ומדיה חברתית. בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 89

עוקבים: 16

החל מינואר 2017

נגמרו החגים, חוזרים לשגרה. אז לכבוד עוד יום רגיל על לוח השנה, קבלו מתכון לעוגיות הכי לא רגילות שיש- שלגיות מתוקות ויפייפיות.

14/10/2017

אתם/ן בטח מכירים/ות אותן כשלגיות, פיצוץ שוקולד, רעידת אדמה ועוד שמות מגוונים. עוגיות השוקולד המשובחות האלה מוכרות לא רק בגלל טעמן השוקולדי המשגע, שכמו מתפצפץ לו בפה, אלא בעיקר בשל הסדקים הסופר פוטוגניים שמתקבלים בהן בזמן האפייה.

יש לעוגיות האלה גרסאות רבות, ניתן לשדרג את טעמן עם מעט ליקר תפוז, אמרטו, קפה ושלל תוספות, אני מביאה לכן/ם את השלגיות הקלאסיות, המתכון פשוט ומהיר הכנה, השלגיות שמתקבלות מרהיבות לעין וטעימות לפה.

בהכנה צלמת: כרמל מילנר-סער

בהכנה צלמת: כרמל מילנר-סער

שלגיות מהירות הכנה

המרכיבים:

2 ביצים

1 כוס סוכר לבן

1/2 כוס קקאו

1/4 כוס שמן

1 וחצי כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית מלח

100 גרם שוקולד צ’יפס (הרגיל שהוא מריר)

אבקת סוכר

שלגיות מוכנות צלמת: כרמל מילנר-סער

שלגיות מוכנות צלמת: כרמל מילנר-סער

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

1. שמים בקערה את הקקאו, הסוכר והשמן ומערבבים היטב, מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים היטב. שופכים לקערה את השוקולד צ’יפס, מערבבים הכל ביחד. הבלילה שתתקבל תהיה מעט קשה, יש לצפות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה להתקרר.

2. שמים בצלחת עמוקה אבקת סוכר. מוציאים את התערובת מהמקרר, יוצרים כדורים קטנים יחסית (ראו בתמונה), מגלגלים בסוכר בנדיבות ומשטחים מעט.

מסדרים בתבנית התנור על נייר אפייה עם רווחים בין עוגייה לעוגייה, מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל-10 דקות בדיוק (חשוב מאד להקפיד על הזמנים אחרת הן מתייבשות).

3. יש להמתין כרבע שעה עד שהעוגיות יתקשו מעט, לאחר מכן ניתן לטעום ולהגיש- הן יהיו מעט קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים.

4. לאחסן בכלי אטום/ צנצנת עד שבוע מחוץ למקרר.

שלגיות במתנה/ טייק אווי צלמת: כרמל מילנר-סער

שלגיות במתנה/ טייק אווי צלמת: כרמל מילנר-סער

בתיאבון וחזרה קלה לשגרה!

כרמל.

 

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

Livia- my new b.f.f

לא כולנו סובלות מכאבי מחזור קשים, לרוב הנשים (ע"פי מחקרים) הכאבים הם סבירים ובהחלט נסבלים, למיעוט מאיתנו אין כל כך הרבה מזל ובמהלך מספר ימים של מחזור חודשי, אנחנו סובלות ואפילו מאד. אני לצערי, נמנית על קבוצת חסרות המזל...

תגובות

פורסם לפני 5 months
תצוגה מקדימה

בונז'ורנו פרינצ'יפסה- הנבחרת של דיפלומט נחתה בישראל

כששמעתי שנבחרת שלמה של מוצרים איכותיים מגיעה לישראל הישר מאיטליה, ארץ המגף והקולינריה ושאזכה להכיר אותם לפני כולם/ן, חייכתי, כשהבנתי שמלווים אותה שני שפים איטלקיים משגעים ואחד מאיר אדוני, ששמו הולך לפניו, החיוך שלי הפך...

תגובות

פורסם לפני 2 weeks

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 12 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה