הבלוג של כרמל מילנר-סער

picanteria

צלמת סטילס, מנהלת תוכן ומדיה חברתית, בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק:... +עוד

צלמת סטילס, מנהלת תוכן ומדיה חברתית, בעלת העסק- הערך המוסף- כרמל מילנר-סער. אוהבת בני אדם, בעלי חיים, טבע, מילים וקולינריה. חיה באושר עם בת זוג מדהימה ושתי כלבות שהן החיים- מייפל וג'ינג'ר. לינק לדף העסק: https://www.facebook.com/Haerech.hamusaf/ לינק לדף הפרטי: https://www.facebook.com/carmel.saar

עדכונים:

פוסטים: 70

עוקבים: 13

החל מינואר 2017

אל תתנו לכותרת להטעות אתכם/ן, אני באתי עם הישראלית המהממת שלי מהבית, אבל הבשר שפגש החך שלנו במסעדה האוסטרלית המופלאה, בהחלט השאיר לנו טעם של עוד.

03/10/2017

זוגתי ואני אוהבות להכיר מסעדות חדשות ועוד יותר, שמחות לפגוש בכאלה שאינן הבחירה המידית שלנו. כזו היא Bar B Que- מסעדת בשרים אוסטרלית בהרצליה פיתוח, מסעדה חדשה יחסית, ייחודית, מפתיעה וכשרה.

המסעדה מבחוץ צלמת: כרמל מילנר-סער

המסעדה מבחוץ צלמת: כרמל מילנר-סער

ערב לפני יום כיפור, הגענו למסעדת Bar B Que, שרק לאחרונה החלה לפתוח את דלתותיה גם בשעות הערב. בשעות הצהריים המקום עמוס לעייפה ונותן מענה הולם וטעים במיוחד, לכל ההיטקיסטים/ות שעובדים/ות באזור. כשהגענו בשבע ומשהו בערב, ממש כמה דקות לאחר הפתיחה, כבר היו במקום כמה שולחנות תפוסים. התיישבנו בשולחן פינתי צמוד למתקן יינות קירי מרשים. המקום מעוצב באופן פשוט אך עם זאת מאד מזמין וחם. הכל בגווני חום עמוק, שלל אייקונים אוסטרליים/ קואלות/ דגלונים ועוד מעטרים את קירות המקום.

המסעדה מבפנים צלמת: כרמל מילנר-סער

המסעדה מבפנים צלמת: כרמל מילנר-סער

בתוך מספר דקות ניגש אלינו המלצר החביב וכמה דקות אחר כך כבר ניגש השף והבעלים ג’ייסון פרנק, בחור חייכן ומקסים, אוסטרלי, שחי בישראל רק שבע שנים, אך נראה שאלה לגמרי שבע השנים הטובות שלו. הוא עבד לפני כן במסעדות אחרות ברחבי הארץ כשכיר, אך זו הפעם הראשונה בה הוא בעלים ושף של מסעדה וניכר שזה לא רק מרגש אותו וחשוב לו עד מאד, אלא ממש בדמו.

כל הערב הוא עבר משולחן לשולחן, שאל, התעניין, הסביר בעברית ובאנגלית ובעיקר חיפש לראות את החיוך שמאחורי הביס והוא אכן ראה לא מעט כאלה ולא רק מכיווננו.

חשוב לדעת צלמת: כרמל מילנר-סער

חשוב לדעת צלמת: כרמל מילנר-סער

המסעדה מוגדרת כמסעדת בשרים אוסטרלית, אך מושפעת משלל מטבחים, יש בה הכל מהכל, אך ללא ספק, גולת הכותרת היא הבשר שאיכותו בולטת מיד עם הביס הראשון. גם למי שאינו קרניבור כמוני, יש המון מה לאכול במקום. התחלנו עם שלוש מנות פתיחה, פוקצ’ה נפלאה עם מטבלי הבית שהייתה פשוטה אך טעימה, קרפצ’יו שהוגש עם שמן זית, בלסמי ועלי מיקרו והיה מענג וסלט הקיסר שעשה לזוגתי ולי נעים במיוחד. היו בו בדיוק אותם מרכיבים שאתם/ן מכירים/ות מסלט הקיסר הקלאסי, אבל משהו ברוטב ובהגשה, עשה לנו את זה ביג טיים (ולא הפסקתי לדבר עליו גם למחרת).

קרפצ'יו צלמת: כרמל מילנר-סער

קרפצ’יו צלמת: כרמל מילנר-סער

 

לחם הבית וסלט הקיסר המדובר צלמת: כרמל מילנר-סער

לחם הבית וסלט הקיסר המדובר צלמת: כרמל מילנר-סער

כמי שרוצות תמיד לטעום כמה שיותר במסעדות ולא לדעת טעמה של מנה אחת או שתיים בלבד, מגשי הבשרים המוגשים במקום, לגמרי נועדו לשכמותנו. קצת מכל דבר והכי חשוב, מגוון ועושר של טעמים, בלי לחוש שאולי פספסנו מנה טובה יותר. לאחר התייעצות ותמימות דעים עם השף, הזמנו את מגשי המלבורן והבונדיי.

הן כללו שלל סוגי בשרים, סלט פנצנלה ותוספות לבחירה, הלכנו על צ’יפס שהיה די סטנדרטי ופירה שהיה מצוין עם שפע של בצל מטוגן. המגשים המרהיבים שהגיעו כללו בין היתר: כנפיים ברוטב ברביקיו שגרמו לנו לעשות קולות, כתף בקר בבישול sous – vide שהייתה לגמרי משהו לכתוב עליו הביתה, קרעי אונטריב מעושן שלא ידענו ממנו שובע, צ’וריסוס שמראש רק אני אוהבת והיו אליפות ורצועות סינטה שרק היא אוהבת והיו לה טעימות שזה למות. כל ביס היה יותר טעים מקודמו, מידות העשייה, העישון והכמויות היו מדויקות להפליא, התוספת והסלט אפילו לא נטעמו מעבר לשני ביסים וזה לא שלא רצינו. כבר במנות הראשונות הבנו שלא השארנו הרבה מקום וחבל שהן היו כל כך טעימות.

מגשי הבשרים העשירים צלמת: כרמל מילנר-סער

מגשי הבשרים העשירים צלמת: כרמל מילנר-סער

 

מבט מקרוב צלמת: כרמל מילנר-סער

מבט מקרוב צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

לא באמת נשאר לנו מקום אחרי המגשים המרגשים, אך בכל זאת הזמנו ביחד לקינוח את הפאבלובה- סירת מרנג ממולאת קרם מסקרפונה ודולצ’ה פירות יער, שסגרה לנו את הפינה ואת הערב במתיקות מושלמת ופירותית. אחרי מנות ראשונות מעלפות ומגש בשרים שונה לכל אחת, נראה שטעמנו לא מעט מתפריט המסעדה ויש לומר שהופתענו עד מאד. אכלנו במסעדות רבות בחיינו, מסעדות יוקרה, מסעדות שף, זוגתי ניהלה את מיטב מסעדות ישראל ואני פודית מאז ומתמיד, כך שהחך של שתינו מיומן וההבנה בהחלט קיימת. לכן יכולנו בקלות לפסוק יחדיו בתום הארוחה: מדובר במסעדת בשרים מעולה, כזו שרוצים לרוץ לספר עליה לחבר’ה וגם להביא אליה את כל המשפחה.

בפעולה צלמת: כרמל מילנר-סער

בפעולה צלמת: כרמל מילנר-סער

שני דברים קלים לשיפור: החל מהשעה תשע המקום כבר היה מלא עד אפס מקום וללא ספק, דרוש היה תגבור של הצוות שהתקשה קצת לעמוד בלחץ, בטוחה שזה רק מבשר טובות להמשך, בכל זאת, המסעדה פתוחה בערבים רק החל מספטמבר האחרון ופתוחה בכלל רק מינואר. מעבר לכך, “הסתפקנו” ביין לבן נפלא של יקב קסטל, למרות שכל מה שרצינו זה יין אוסטרלי או אלכוהול אוסטרלי אחר, מה שכל כך מתבקש במקום שכזה, נצטרך להמתין שאלכוהול של היבשת הרחוקה יחדור לתפריט, בעינינו זה מאסט.

העיצוב מזמין והאווירה נעימה שמתאימה הן לערב רומנטי והן לארוחה עם המשפחה, המסעדה פשוטה אך משדרת יוקרה, יקבלו אותך עם שמלה אך גם בג’ינס. אם אתם חובבי בשרים אדוקים וגם אם רק חובבים לייט, תמצאו מה לאכול בה, לילדים תמצאו בה שפע של אפשרויות, לשומרי כשרות, לדתיים/ות, לצעירים ולמבוגרים.

המחירים שווים לכל כיס ובהחלט שווים כל ביס.

טועמת צלמת: כרמל מילנר-סער

טועמת צלמת: כרמל מילנר-סער

אין ספק שהיא מתמחה בבשרים מעולים ומעושנים במקום (ומבושלים בשיטת הסו-ויד החדשנית), אך גם המנות הראשונות והקינוחים לא נופלות/ים באיכותם/ן מן העיקריות. ניכר שהשף האוסטרלי יודע בהחלט מה הוא עושה ולגמרי מביא להרצליה פיתוח את הבשר אך גם את הבשורה.

עמית שבעת רצון ובכלל שבעה צלמת: כרמל מילנר-סער

עמית שבעת רצון ובכלל שבעה צלמת: כרמל מילנר-סער

פאבלובה צלמת: כרמל מילנר-סער

פאבלובה צלמת: כרמל מילנר-סער

אם אתם/ן עובדים באזור, תוכלו ליהנות מעסקית משתלמת בשעות הצהריים ואם חשקה נפשכם/ן בבשר איכותי במיוחד או בערב חגיגי/ משפחתי/ רומנטי, הזמינו מקומות והגיעו החל משבע בערב ותגידו שכרמל שלחה אתכם/ן.
Bar B Que- מסעדת בשרים אוסטרלית- רחוב המנופים 8- הרצליה פיתוח.

עוד מהבלוג של כרמל מילנר-סער

תצוגה מקדימה

Livia- my new b.f.f

לא כולנו סובלות מכאבי מחזור קשים, לרוב הנשים (ע"פי מחקרים) הכאבים הם סבירים ובהחלט נסבלים, למיעוט מאיתנו אין כל כך הרבה מזל ובמהלך מספר ימים של מחזור חודשי, אנחנו סובלות ואפילו מאד. אני לצערי, נמנית על קבוצת חסרות המזל...

תגובות

פורסם לפני 2 months

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 9 months
תצוגה מקדימה

אם יזכרו אותך, סיון... פרידה עצובה מאישה שלא הכרתי

סיון לביא. זוכרים/ות את השם? תיכף תשכחו. סיון שמעולם לא הכרתי, תהפוך להיות עוד סיפור עצוב שיופיע היום בכל האתרים ובעוד שבוע רק בדברי ימי הגוגל. ביום רביעי האחרון ביתה בכפר שלם בת"א נשרף, טרם חשפו את הנסיבות. למחרת, היא...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 7 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה