הבלוג של פז לייפר

paz19

בת 22 שעוסקת בכתיבת תוכן ושיווק. לא מפחדת לקטול ולהביע מה שאני חושבת.

עדכונים:

פוסטים: 33

החל מנובמבר 2013

בימים אלה כשהתקציב המשפחתי לוחץ על כולנו אנחנו מחוייבים לחסוך ולחפש מוצרים פחות ממותגים. זה נוגע לכל היבט בחיינו ונוגע בעיקר בנושא האוכל.
כשהרשתות הבינו שהצרכנים הם כוח הקניה ולהם זכות הדיבור האחרונה החליטו לצאת במותגי בית המיוצרים במפעלים הממותגים.
רשת שופרסל משיקה בימים אלה את מותג הבית וקיבלתי תלוש קניה כדי לקנות את המותג הפרטי, לרקוח מתכונים ולבדוק האם יש הבדלי טעמים או איכויות.
להלן ההבדלים שאני בחרתי להציג

10818536_1503731839901590_1138185347_n 10805178_1503731843234923_1405766904_n

 

שימו לב, 17.90 המוצר של השופרסל בעוד הטונה של פילטונה עולה כ 22.90 שקלים! הפרש של 5 שקלים.

 10816244_1503731773234930_80643895_n 
רסק עגבניות של שופרסל 1.50 מול רסק עגבניות של פיכוז 1.70 הפרש של 30 אגורות.
10805524_1503733773234730_170466296_n 10805295_1503731836568257_1940749090_n
תירס קפוא בשקית של סנפרוסט עולה כ 17.90 מול תירס קפוא בשקית של שופרסל שעולה 13.90 הפרש של 4 שקלים.

10805303_1503731789901595_1475904001_n 10815690_1503731786568262_872688200_n
חמוצים בחומץ של בית השיטה עולים 9.50 שקלים מול החמוצים של מלפפונים בחומץ של שופרסל עולים 8.50 הפרש של שקל.
10817240_1503731743234933_677225530_o  10806886_1503731829901591_218118897_n
שמן קנולה בריאות עץ הזית עולה כ 10 שקלים לאומת שמן קנולה שופרסל שעולה 6.90 שקלים הפרש של 4 שקלים.


10818773_1503731823234925_1739276616_n (1) 10817074_1503731753234932_348634726_o
קמח לבן של דגן עולה 4.90 לאומת קמח לבן של שופרסל שעולה 3.50 הפרש של שקל. 
בקנייה של 100 שקל חסכתי 52.2 שקלים. והינה הוחכה שאם אני יכולה אז גם אתם יכולים לחסוך!
בסך הכל מדובר בקנייה של מוצר לא ממותג אלא בקנייה של מותג הבית של שופרסל
אז מה הכנתי?
הינה כמה מתכונים
1. קציצות טונה
10811808_1503737709901003_1574335330_n
2 קופסאות טונה  בשמן (כי זה יותר טעים או במים)
1 תפוח אדמה גדול.
2 ביצים.
שקית פירורי לחם
חצי כפית פלפל שחור (לפי הטעם)לפורר 2 קופסאות טונה
למעוך תפוח אדמה גדול מבושל.
להוסיף 2 ביצים.
פירורי לחם לפי מראית העין
חצי כפית פלפל שחור (לפי הטעם)להניח במקרר לשעתיים.

לחמם שמן במחבת חצי גובה.
להכין קציצות (תדאגו שהתערובת אדוקה טוב)
להניח במחבת
להפוך כשזה נראה מוזהב משני הצדדים.
להניח בסיר עם רוטב של פסטה (רסק עגבניות, בצל מטוגן עם שום, 2 כפות סוכר טיפה מים)

2. שניצל תירס
10501673_306576032800558_826171254082268069_n
להפשיר שקית תירס קפוא
4 ביצים
חצי שקית אבקת אפיה
6 כפות קמח
100 גבינה מעושנת או כל גבינה קשה אחרתעם מעבד המזון לרסק לעיסה שקית תירס קפוא וארבע ביצים.
להוסיף אבקת חצי שקית אבקת אפיה ו 6 כפות קמח.
לגרר על פומפיה גסה 100 גרם גבינה מעושנת ומי שלא מתחבר לטעם גבינה צהובה.
לערבב הכל יחד.לחמם שמן במחבת חצי גובה.
להניח במחבת
להפוך כשזה נראה מוזהב משני הצדדים.

3. ולקינוח סכרלך 

3 ביצים: שמים בקערה ביצה אחת שלמה,  2 אחרות מפרידים ושמים בתוך הקערה רק את החלמון. (הצהוב)
6 כפות סוכר
6 כפות שמן
מעט תמצית וניל
15 כפות קמח.

הבצק צריך להיות צהבהב ונעים לעבודה – חלק ולא דביק מידי אך גם לא נוזלי מידי.
במידת הצורך והבצק נוזלי מדי תוסיפי עוד קמח.
אם תרצו עוגיות רכות רצוי שהבצק יהיה נוזלי יותר.

אחרי שהבצק מוכן שימו בשקית זילוף או שתשתמשו עם כף ותיצרו עיגולים קטנים ושטוחים.
מעל תפזרו סוכר וניל לטעם (אפשר גם סוכר חום או סוכר לבן רגיל )
מעל שימו כל מה שעולה לכם לראש, לצורך העניין שמתי אגוזים
אתם יכולים פקן וכו’

אתם מחממים את התנור 180 מעלות, מכניסים את העוגיות ואחרי 20 דקות זה מוכן
זה צריך להיות מוזהב בצדדים.

 

עוד מהבלוג של פז לייפר

תצוגה מקדימה

מלצרית!

השם שלי הוא פז, אני בת 20, מתחילה שנה א' מתו 4 שנים של רפואה סינית נטורופטיה. מתפרנסת כ- מלצרית. בדיוק מ ל צ ר י ת. אני ממלצרת בבית קפה קטן מצליח. יש מעלי אחמש"ים אנושיים - כן אנושיים. ביום ראשון בתאריך 089\2014 קרה מקרה שלא היה...

תצוגה מקדימה

תמיכה או צביעות? צרפת

הפוסט הבא הולך לעצבן הרבה אנשים. אנשים עם בעיות לב או נשים הריוניות הפוסט הבא עלול להכיל "תמונות קשות". לא לוקחת אחריות אם יקרה לכם משהו בזמן הקריאה. מאז הפיגוע בצרפת הפיד בפייסבוק שלי מלא תמונות פרופיל של אנשים עם דגל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

בילי שוורץ!? - תוצרת כחול לבן

  אני מאוד חובבת מחזות זמר. עוד מאז שהייתי קטנה נשאבתי לקסם הזה. לראות את השחקנים על הבמה, שרים, רוקדים ומשחקים. מעורר השראה! תמיד חלמתי להיות אחת מהם. שמעתי שיש מחזמר חדש בשם "בילי שוורץ" עוד בלי לחשוב פעמיים ישר...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה