הבלוג של פז לייפר

paz19

בת 22 שעוסקת בכתיבת תוכן ושיווק. לא מפחדת לקטול ולהביע מה שאני חושבת.

עדכונים:

פוסטים: 33

החל מנובמבר 2013

בתיאבון

אני והמשפחה החלטנו לחגוג את החג עם קינוח קצת שונה.
כמובן שאפיתי עוגת דבש אבל הרגשתי שזה יותר מדי “מסורתי” אם אפשר לקרוא לזה ככה ולכן החלטתי שהפעם נאכל לקינוח שוקופאי.
כמו במקדונלדס אבל הרבה יותר טעים. חותמת על זה.

אחרי שפירסמתי את התמונה של היצירה הזאת בפייסבוק פנו אלי מספר אנשים לקבל את המתכון.

אז איך הכנתי את השוקופאי? או איך שאני קוראת לזה – שוקו(מרשמלו)פאי?

הכנות:
בצק סיגרים, 4 מעדן דני שוקולד, שקית מרשמלו, פירורי לחם, ביצה, קמח, מחבת לטיגון עמוק.

אופן ההכנה:
* מאוד חשוב שתשימו את בצק הסיגרים להפשרה במקרר לילה לפני.

לוקחים עלה מבצק הסיגרים, פורסים אותו על השולחן, לוקחים מעדן דני ומורחים באמצע העלה 2 כפיות.
אחר כך לוקחים מרשמלו, חוצים ל-2 מניחים בכל קצה את החלקים. מניחים חצי אחד למעלה וחצי שני בקצה השני של העלה.
כמובן שגם את המרשמלו שמים באמצע העלה – על הדני.

עלה הסיגר באמצע הדני והמרשמלו
> ככה זה אמור להיראות בסיום השלב הראשון.

בשלב השני אתם צריכים לקפל את העלה כמו שמקפלים אגרול.
קודם מקפלים איפה שהמרשמלו פנימה, את הצד השמאלי כלפי ימין ואחר כך לסובב אותו.
בשביל להדביק, אתם צריכים להכין ‘דבק’ אמצעות כוס מים וקמח.

תוצאת הקיפול של השוקופאי
> ככה זה אמור להיראות בסוף. ממש כמו שמקפלים אגרול.

* לפני שאתם מטגנים אתם צריכים לשים אותם במקפיא שעתיים לפחות.

אתם מוציאים אותם מהמקפיא, מסדרים לפי כמות האנשים שאוכלים בצלחת.
ב- 3 צלחות נפרדות אתם שמים: צלחת 1 – קמח, צלחת 2 – 2 ביצים (טורפים אותם), צלחת 3- פירורי לחם.
כמו שמטגנים שניצל ככה מטגנים את השוקופאי.
אתם שמים קודם בקמח, אחר כך ביצה, אחר כך פירורי לחם ושמים אותם במחבת.
* חשוב לחמם טוב את השמן לפני שאתם שמים בטיגון.

ההכנות לטיגון
> ככה ההכנה לקראת הטיגון אמורה להיות.

אתם מניחים אותם בזהירות בתוך השמן,
לאחר שזה מזהיב משני הצדדים אתם מוציאים אותם, שוב בזהירות, מניחים על צלחת עם נייר סופג.
מה שנותר לעשות זה רק לאחל לכולכם חג שמח ובתיאבון!

התוצאה הסופית

וזאת התוצאה הסופית של השוקו(מרשמלו)פאי!

מה שנותן לעשות זה רק לאחל לכולכם, שנה טובה, חג שמח ובתיאבון!
אל תדאגו מי שלא רואה את המרשמלו בתוך הפאי זה בגלל שהוא נמס, אתם תרגישו את הטעם שלו (:

אם יש לכם שאלות אל תחששו לפנו אלי בתגובות,
אהבתם? יצא טעים? שתפו את הפוסט, מבטיחה לעלות עוד מתכונים בעתיד

עוד מהבלוג של פז לייפר

תצוגה מקדימה

מלצרית!

השם שלי הוא פז, אני בת 20, מתחילה שנה א' מתו 4 שנים של רפואה סינית נטורופטיה. מתפרנסת כ- מלצרית. בדיוק מ ל צ ר י ת. אני ממלצרת בבית קפה קטן מצליח. יש מעלי אחמש"ים אנושיים - כן אנושיים. ביום ראשון בתאריך 089\2014 קרה מקרה שלא היה...

תצוגה מקדימה

תמיכה או צביעות? צרפת

הפוסט הבא הולך לעצבן הרבה אנשים. אנשים עם בעיות לב או נשים הריוניות הפוסט הבא עלול להכיל "תמונות קשות". לא לוקחת אחריות אם יקרה לכם משהו בזמן הקריאה. מאז הפיגוע בצרפת הפיד בפייסבוק שלי מלא תמונות פרופיל של אנשים עם דגל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

בילי שוורץ!? - תוצרת כחול לבן

  אני מאוד חובבת מחזות זמר. עוד מאז שהייתי קטנה נשאבתי לקסם הזה. לראות את השחקנים על הבמה, שרים, רוקדים ומשחקים. מעורר השראה! תמיד חלמתי להיות אחת מהם. שמעתי שיש מחזמר חדש בשם "בילי שוורץ" עוד בלי לחשוב פעמיים ישר...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה