אוכל שבא מהלב - הבלוג של אלונה זוהר

מרק עגבניות מהיר הכנה

למצרכים: 1 קופסת עגבניות חתוכות/מרוסקות - 800 גרם 1 בקבוק של מיץ עגבניות (אני אוהבת של מוטי) 6 שיני שום חבילת בזיליקום שמן זית מים להכנה: 1. לפרוס את השום ולטגן בשלוש כפות שמן זית (שלא יישרף!!!). 2. להוסיף את העגבניות, עלי הבזיליקום, מיץ העגבניות ועוד 2 כוסות מים. לבשל עד רתיחה. 3. כשרתח להוסיף […]

אלונה זוהר

11/01/2014


למצרכים:

1 קופסת עגבניות חתוכות/מרוסקות - 800 גרם

1 בקבוק של מיץ עגבניות (אני אוהבת של מוטי)

6 שיני שום

חבילת בזיליקום

שמן זית

מים

להכנה:

1. לפרוס את השום ולטגן בשלוש כפות שמן זית (שלא יישרף!!!).

2. להוסיף את העגבניות, עלי הבזיליקום, מיץ העגבניות ועוד 2 כוסות מים. לבשל עד רתיחה.

3. כשרתח להוסיף כף מלח ו- 2 כפות סוכר. לערבב ולבשל על אש קטנה עוד רבע שעה.

4. בעזרת מוט טחינה לרסק את המרק (כולל הבזיליקום השום והעגבניות), לבשל על אש קטנה עוד 5 דקות וזהו! המרק מוכן!

5. לבזוק מעל פרמזן וקרוטונים ולהגיש - אף אחד לא יאמין שהמרק בן חצי שעה!

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!