Beauty&Beast - הבלוג של נעמה שגיב

פאי דלעת טעים ובריא

הקדשתי שני פוסטים מהממים לקראת חג ה Halloween שחל בסוף החודש. ☻ והפעם... עוגת הפאי דלעת המדהימה שלי. פאי דלעת עדין , יפייפה שמשרה שלווה וכייף לחך !   אז מה צריך? : לבצק : - 1 כוס קמח שקדים - 3 כפות טפיוקה. - 2 ביצים. - 4 כפות שמן קוקוס. - כפית קינמון. למילוי : - […]

נעמה שגיב

21/10/2015


הקדשתי שני פוסטים מהממים לקראת חג ה Halloween שחל בסוף החודש. ☻
והפעם... עוגת הפאי דלעת המדהימה שלי.
פאי דלעת עדין , יפייפה שמשרה שלווה וכייף לחך !

 

אז מה צריך? :
לבצק :
- 1 כוס קמח שקדים
- 3 כפות טפיוקה.
- 2 ביצים.
- 4 כפות שמן קוקוס.
- כפית קינמון.

למילוי :
- כוס מחית דלעת. (דלעת מרוסקת היטב ).
- 2 כפות דבש טהור.
- 1/4 כוס חלב שקדים.
- 1 כף שמן קוקוס.
- כף וחצי קמח טפיוקה / קורנפלור.
- כפית וחצי קינמון.
- כפית אגוז מוסקט.
- אופציה : חצי כפית ציפורן.
- קמצוץ מלח.

1. ראשית נחמם תנור ל200 מעלות.
נערבב בקערה את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצד אחיד ודביק.
2. נסדר את הבצק בתבנית ברצויה .

[youtube T7GxWcCDEWo]

 

 

3. נכניס את התבנית לתנור למשך 3 דק, ולאחר 3 דק נוציא את התבנית ונוריד את הטמפרטורה ל180 מעלות.

4. נערבב היטב את כל מרכיבי המילוי ונסדר בתבנית על הבצק.

 

5. נכניס את הפאי חזרה לתנור למשך 50 דק.

6. לאחר 50 דק, ניתן לעוגה לתקרר מעט ונכניס למקרר למשך מינימום 5 שעות או למשך הלילה.

תהנו !!

 

בקרוב  ⇦ הפוסט השני לקראת חג ה Halloween - ״קאפקייקס דלעת״.