picanteria - הבלוג של כרמל מילנר-סער

נשיקות לט”ו באב בשני שלבים ועם שלושה מרכיבים בלבד

ט”ו באב הוא הזדמנות מצוינת להראות קצת אהבה במטבח למי שאתם/ן אוהבים/ות. מתכון קל, בשני שלבים ומשלושה מרכיבים בלבד, לנשיקות קטנות ומה זה מתוקות. תפנקו, תתנשקו, תאהבו. ט”ו באב שמח.

כרמל מילנר-סער

06/08/2017


ערב ט”ו באב. לאישה רומנטית וקיטשית שכמותי אין שום צורך ביום כזה, על מנת לפנק, להביע אהבה או להודות על מה שיש.. ובהחלט יש!

יש לי את הבת זוג הכי רגישה, מכילה, יפה ומתוקה שרק יכולתי לבקש.

לטובת אלה שנמנעים בימים האלה ממסעדות פלצניות ויקרות ובעיקר מלאות עד אפס מקום, ממליצה על השיטה הישנה: ערב שקט וזוגי בבית עם משלוח אוכל  מהמקום האהוב עליכם/ן, סרט קליל ואף קיטשי, למברוסקו ורדרד וקר ולקינוח, נשיקות מתוקות וקלות להכנה.

מצרפת לכם/ן את המתכון של עמית זוגתי, שעושה אותן פשוט מושלם. היא כמובן לימדה אותי לבקשתי לפני כמה חודשים ויצא נפלא, אבל הנשיקות שלה מבחינת דיוק ויופי יוצאות באמת מושלמות.. ולא רק הנשיקות האכילות :) (עניין של תרגול).

במתכון הזה חשוב מהרגיל להקפיד על כל פרט ופרט.

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

מתכון לנשיקות קטנות ומתוקות

(3 מרכיבים ו2 שלבי הכנה בלבד)

המרכיבים ל-2 מגשי תנור:

4 ביצים- חלבונים בלבד

כוס סוכר לבן

1 כפית מיץ מלימון טרי

צלמת: כרמל מילנר-סער

צלמת: כרמל מילנר-סער

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור מראש ל130 מעלות (חשוב לדייק במעלות). מקציפים במיקסר את החלבונים עם הסוכר ומיץ הלימון עד שמקבלים קצף קשה ומבריק.

2. מעבירים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים לתבנית שרופדה בנייר אפיה, נשיקות קטנות (דוגמאות בתמונות),

אופים כשעה וחצי בתנור (ומשאירים עוד כשעה להתייבש בתנור עם דלת חצי פתוחה).

נראה מורכב, אבל אם הולכים לפי המתכון, זה פשוט ושווה כל דקה.

אלף נשיקות צלמת: כרמל מילנר-סער

אלף נשיקות צלמת: כרמל מילנר-סער

שיהיה לכולנו ט”ו באב שמח וחיים מלאי אהבה.

אוהבת,

כרמל.