CHAKRA * DHARMA - הבלוג של קרן בירמן

מוקפץ טופו וירקות בסילאן וסויה

הארוחה הזו צבעונית, בריאה וטעימה. היא מצוינת גם לאחרי אימון כשצריך מנה טובה של חלבון.   המתכון: להשרות כחצי שעה טופו חתוך לקוביות במרינדה הכוללת סילאן, שמן שומשום וסויה. בווק על אש גבוהה להקפיץ כרוב סגול חתוך לרצועות דקות, גזר מגורד, חופן עלי תרד ו4 שיני שום גדולות קצוצות. לזלוף לווק הירקות סויה ומעט שמן […]

קרן בירמן

28/05/2017


הארוחה הזו צבעונית, בריאה וטעימה. היא מצוינת גם לאחרי אימון כשצריך מנה טובה של חלבון.

 

3.5

המתכון:

להשרות כחצי שעה טופו חתוך לקוביות במרינדה הכוללת סילאן, שמן שומשום וסויה.

בווק על אש גבוהה להקפיץ כרוב סגול חתוך לרצועות דקות, גזר מגורד, חופן עלי תרד ו4 שיני שום גדולות קצוצות.

לזלוף לווק הירקות סויה ומעט שמן שומשום ולערבב

במחבת נפרדת להקפיץ את הטופו במעט שמן ולתת לו להשחים

לאחר מכן כשיהרקות די עשויים וגם הטופו, לשפוך את הטופו מעל הירקות ולערבב בווק.

בסיום לפזר שומשום.

 

3.1 3.2 3.3 3.4