ישראל פלדמן - הבלוג של ישראל פלדמן

מה צריך לדעת על הקפאת בשר? - ישראל פלדמן

באופן ידוע, כאשר שומרים על מיני מזונות בטמפרטורה נמוכה, אורך החיים שלהם עולה. הדבר נכון לגבי מוצרים שונים ובפרט לגבי בשר. למעשה, על מנת לשמור על הבשר לאורך זמן אין להסתפק בקירור בלבד כי אם בהקפאה. לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים. יבוא […]

ישראל פלדמן

03/02/2014


באופן ידוע, כאשר שומרים על מיני מזונות בטמפרטורה נמוכה, אורך החיים שלהם עולה. הדבר נכון לגבי מוצרים שונים ובפרט לגבי בשר. למעשה, על מנת לשמור על הבשר לאורך זמן אין להסתפק בקירור בלבד כי אם בהקפאה.

לקריאת הפוסט במלואו לחצו ישראל פלדמן

ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.

יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".

צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:

רח' הרכבת 23 לוד.

טל : 08-9255061/2     פקס:08-9255064

גיא פלדמן  050-4060000

מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .