lorenshirazian - הבלוג של Loren_Shirazian

מוקפץ חריף ב10 דקות

מוקפץ חריף של פילה בקר הנה לכם מתכון למוקפץ חריף סופר-טעים ומוצלח, 10 דק הכנה וזה שלכם! #הטיפ להצלחת המתכון הוא לעבוד על להבה גבוהה, במהירות, ולהגיש מיד כשזה חם. #אפשר להפוך את המתכון לצמחוני/טבעוני ע"י החלפת הבשר לטופו וכו'.   תוספת רצועות חזה עוף/סינטה/פילה בקר/אנטריקוט/טופו #אני השתמשתי בפילה בקר שבבי אורז (פסטה אורז בקיצור) […]

Loren_Shirazian

26/02/2017


מוקפץ חריף של פילה בקר

הנה לכם מתכון למוקפץ חריף סופר-טעים ומוצלח, 10 דק הכנה וזה שלכם!

#הטיפ להצלחת המתכון הוא לעבוד על להבה גבוהה, במהירות, ולהגיש מיד כשזה חם.

#אפשר להפוך את המתכון לצמחוני/טבעוני ע"י החלפת הבשר לטופו וכו'.

 

תוספת

רצועות חזה עוף/סינטה/פילה בקר/אנטריקוט/טופו

#אני השתמשתי בפילה בקר

שבבי אורז (פסטה אורז בקיצור) בצורת ריבוע

333333

44444

 

ירקות 

1 בצל גדול קצוץ לקוביות

2 שום של דורות

2 ג'ינג'ר של דורות

ברוקולי (4-5 פרחים)

2 גזרים - לעשות פרוסות דקות בעזרת קולפן

רבע כרוב לבן - קצוץ לרצועות דקות

פלפל אדום חריף

#אפשר להוסיף/לשנות איזה ירקות שבא לכם - תירס,אננס,גמבה, שומר וכו'.

 

תיבול

חצי אצבע רוטב סצ'ואן של דורות

2-3 כפות סויה

2 כפות שמן שומשום

2 כפות שמן זית

1  וחצי כף צ'ילי מתוק

1 וחצי כף צ'ילי חריף

1 כפית סוכר חום

22222

3333

 

הוראות הכנה

1.במחבת ווק, על להבה גבוהה, לטגן את הבצל עם שמן הזית ולהוסיף את רצועות הבשר.

2.להוסיף את כל התיבול ולערבב קצת כדי לאחד את הנוזלים.

3.לאחר מכן להוסיף את הירקות מהקשה לרך - ברוקולי,גזר, כרוב לבן וצ'ילי.

4.בינתיים להרתיח בסיר את האטריות ל5 דק בערך (עד שמתרככות)

5.לסנן את המים מהאטריות, להוסיף לסיר, להקפיץ כמה דק' עד שהבשר רך.

 

וזה מוכן!

בתאבון

 111111