kaufman-cooking - הבלוג של עדי קאופמן

צהריים סטייל דולי - מנת נקנקיות בוטיק עם טעם טקסני

עדי קאופמן מבשלת ארוחה טקסנית כפרית בפחות מחצי שעה - ארוחה שעוד לא טעמתם!

עדי קאופמן

10/07/2017


את "הלגה" אני מכירה שנים ובקרוב אספר לכם עליה בהרחבה.

את נקנקיות הבוטיק המופלאות שלה אני מאוד אוהבת ולא מחליפה - אלו נקנקיות מבשר טרי ומוקפד עם תבלינים וזהו!

אין כל מיני רשומות מוזרות על האריזה שאני לא מכירה והכי כייף - אני מקבלת אותן עד הבית קפואות באריזת ואקום היישר אל המקפיא שלי!

את המנה המופלאה של דולי אהבתי במיוחד - מנה טקסנית קלה להכנה ומשמשת יופי כארוחת בוקר/ערב לכל המשפחה. והכי כייף - מכינים אותה בלי מאמץ!

את המנה המסורתית הנפלאה הזו מכינים בקלי קלות (זו מנה שהמתאימה לשני אנשים - תוסיפו כמויות כאוות נפשכם!)

קחו שתי נקניקיות דולי עסיסיות וצלו אותן קלות במחבת עבה עם מעט שמן, הוציאו אותן והשאירו את השומן במחבת, הוסיפו 3 תפוחי אדמה חתוכים, בצל קטן חתוך גס והוסיפו תבלינים – כפית פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה, כפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס. כשתפוחי האדמה והבצל מלאים בשומן ותבלינים מוסיפים חצי כוס מים וסוגרים את המחבת עם מכסה. מבשלים כרבע שעה, פותחים ומערבבים קלות, מוסיפים פרחי ברוקולי ומבשלים עם מכסה עוד חמש דקות. מחזירים את הנקניקיות – אפשר בשלמותן או פרוסות גס ומבשלים עוד דקה, מכבים את האש ומשאירים עוד כמה דקות במכסה סגור.

הלגה נקנקיות בוטיק מנה טקסנית עדי קאופמן צילום עדי קאופמן

רוצים גם אתם להנות ממנה כזו נפלאה ומנקנקיות הבוטיק של הלגה?

הם עושים משלוחים בכל יום רביעי באיזורים נרחבים במרכז הארץ, אם תזמינו עכשיו - כבר ביום רביעי תוכלו להתפנק על הארוחה הנפלאה הזו ועל עוד כל כך הרבה מנות מופלאות.

כנסו עכשיו לאתר של הלגה והזמינו!

להלגה יש גם דף פייסובק - עם מתכונים, המלצות וכל כך הרבה דברים טובים!

ועד לפעם הבאה,

שלכם, עדי קאופמן

רוצים לעקוב אחרי עדי קאופמן? היא כותבת טור יומי מצליח ואהוב במיוחד בדף הפייסבוק שלה "הבלבוסטע במטבח" הצטרפו אליה!