spatula38 - הבלוג של Roni Tagansky

מאפינס אוכמניות

12 יחידות 2 כוסות קמח רגיל כף אבקת אפייה חצי כפית מלח ביצה כוס סוכר 60 גרם חמאה מומסת, ומצוננת כוס ורבע שמנת חמוצה כוס וחצי אוכמניות טריות או קפואות לחמם תנור ל-180ל מעלות. לשמן תבנית שקעים או לרפד בעטרות נייר לנפות קמח, אפייה ומלח לקערה בינונית. בקערה נוספת לטרוף ביצים כ- 20 שניות לתערובת […]

Roni Tagansky

27/01/2014


12 יחידות

2 כוסות קמח רגיל
כף אבקת אפייה
חצי כפית מלח
ביצה
כוס סוכר
60 גרם חמאה מומסת, ומצוננת
כוס ורבע שמנת חמוצה
כוס וחצי אוכמניות טריות או קפואות

לחמם תנור ל-180ל מעלות. לשמן תבנית שקעים או לרפד בעטרות נייר

לנפות קמח, אפייה ומלח לקערה בינונית. בקערה נוספת לטרוף ביצים כ- 20 שניות לתערובת
בהירה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטרוף לתערובת סמיכה יותר כ-40 שניות. להוסיף את החמאה המומסת והמצוננת ולטרוף היטב. להוסיף את השמנת החמוצה ולטרוף היטב לתערובת אחידה.

להוסיף את האוכמניות לתערובת הקמח ולערבב בעדינות . לקפל את התערובת בעדינות אל תערובת השמנת החמוצה רק עד לאיחוד. לא לערבב יתר על המידה

למלא את השקעים בתערובת ולאפות כ-20 עד 25 דקות להזהבה, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא יבש. לצנן על רשת

תהנו :)