לאכול, ליהנות ולפרגן - הבלוג של חגית

לחם קימל

אני אוהבת את הריח שמתפשט בבית כשאופים לחם, תנסו פעם אחת ולא תפסיקו.

חגית

24/05/2015


לחם קימל
חומרים: לשני כיכרות חתיכים

1 ק"ג קמח
1  שקית שמרית
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 ביצים
2 כוסות מים מהברז
1 כף  שמנה של מלח
חופן של קימל
ביצה לטובת מריחת הבצק לפני אפייה.

הכנה:

במיקסר עם וו לישה - לערבל 5-6 דק' את כל החומרים

ואחר ,
התפחה ראשונה =הכפלה

לחצות  את הבצק לשניים וליצור צורה

להניח על תבנית עם נייר אפייה .

למרוח בביצה ובעזרת זכין חדה ליצור פסים מעלה - כמו בתמונה

התפחה נוספת
ולתנור 170 מע' 40 דק