Beauty&Beast - הבלוג של נעמה שגיב

איטריות סובה מלפפון וגזר

בתור אנטי פסטית (; שלא אוכלת פסטה או איטריות בדרך כלל, לפחות לא מפחמימות פשוטות , אני משתדלת לגוון ולאתגר את עצמי עם כל מיני סוגים שונים ומיוחדים של פסטות ואיטריות המורכבות מרכיבים איכותיים ולהכין מנה מוצלחת שתדרבן אותי ותעודד אותי להמשיך בתזונה הנכונה ובאורח חיים בריא. אחת מה- Cheerleaders היא מנת האיטריות סובה, מלפפון וגזר. […]

נעמה שגיב

26/06/2015


בתור אנטי פסטית (;
שלא אוכלת פסטה או איטריות בדרך כלל, לפחות לא מפחמימות פשוטות , אני משתדלת לגוון ולאתגר את עצמי עם כל מיני סוגים שונים ומיוחדים של פסטות ואיטריות המורכבות מרכיבים איכותיים ולהכין מנה מוצלחת שתדרבן אותי ותעודד אותי להמשיך בתזונה הנכונה ובאורח חיים בריא.
אחת מה- Cheerleaders היא מנת האיטריות סובה, מלפפון וגזר.
אז מה צריך? :
- מנת איטריות סובה מתוך החבילה.
- 3 גזרים מגוררים.
- 2 מלפפונים מגוררים.
- 1 כף ג׳ינג׳ר טרי מגורר.
- כף כוסברה / פטרוזיליה קצוצה.
- תמר אחד קצוץ היטב / כף סילאן (*ממליצה בהחלט על התמר)
- 1 כף שמן זית.
- 2 כפות חומץ אורז.
- 1 כף רוטב סויה.
- 1 כפית שמן שומשום.
- 2 בצלים ירוקים קצוצים / כף איספנחי ביתי (* מתכון בממרחים)
** אספנחי, סוג של מנת פתיחה/ ממרח מהמטבח הגרוזיני. מדהים בטעמו, בריא בטירוף ומלא בכל טוב. טעים לבד ומוסיף הרבה למגוון מנות.
1. ראשית, יש להכין את איטריות הסובה על פי ההוראות הרשומות על גב האריזה.
ובזמן שהאיטריות מבלות בסאונת הסיר...
2. מגררים בפומפיה/ מעבד מזון את הגזר והמלפפון.
3. מערבבים בקערה : חומץ, ג׳ינג׳ר, תמר/סילאן, רוטב סויה, שמן שומשום, שמן זית, איספנחי.
4. מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את האיטריות סובה ומערבבים היטב.
ניתן לפזר מעל שקדים פרוסים או צנוברים ולהגיש עם חתיכות לימון (:
** את המנה ניתן להגיש מיד בסיום ההכנה, אין צורך בחימום.