אוכל שבא מהלב - הבלוג של אלונה זוהר

פודינג לחם עם אגסים

אז מה עושים עם החלה שנשארה משבת? מה עושים כשאורחים מגיעים ורוצים להכין קינוח קל ומהיר? פיתרון נפלא למנת קינוח מנחמת וטעימה.

אלונה זוהר

10/11/2019


73422506_10217808820587028_3316276512759480320_o

למצרכים:

1 חלה פרוסה

1 קופסת אגסים משומרים (אפשר עם כל פרי רך אחר)

5 ביצים

3 שקיות סוכר וניל

1 כוס חלב או ריוויון

1 שמנת מתוקה

שקדים פרוסים

אבקת סוכר

להכנה:

לשים חתיכות של חלה פרוסה בתבנית משומנת. בין לבין להניח אגסים.

לערבב בקערה את הביצים סוכר הווניל, שמנת מתוקה וחלב, עד שהבלילה תהיה הומוגנית.

לשפוך מעל הלחם.

לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר לשעה.

להסיר את הניילון ולפזר מעל שקדים פרוסים.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש.

סרטון הדגמה למתכון:

https://bit.ly/2qDJywq