לאכול, ליהנות ולפרגן - הבלוג של חגית

מרק עוף גם בקיץ

אני מבית פולני, כן..כן... ואפילו גאה. אוהבת את האוכל הפשוט (טוב אוהבת גם גורמה :) )ודווקא המרק שתמיד אכלנו ,חורף וקיץ עושה לי טוב בנשמה. יש את הטעם של אימא, יש את טעם המרק של דודה נעמי ז"ל שתמיד תמיד הכניסה בשר בקר בתחילת הבישול ויש את הטעם של מטבח הצבאי שתמיד תמיד השומן צף מעלה ואמת, די טפל....

חגית

11/05/2015


מרק עוףחומרים:

2 יחידות של כרעיים ללא עור,

7 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים,

2 קולורבי קלופים  ופרוסים,

צרור של פטרוזיליה,

צרור של שמיר,

למי שאוהב 2 כפות מרק עוף ללא חומרים משמרים

מלח + פלפל לבן – לפי הטעם.

הכנה:

את הכרעיים לבשל 20 דק’ כשכל הג’יפה צף למעלה, לשפוך את המים ולמלא במים קרים נקיים,

להוסיף את כל הירקות להוציא הירק.

לאחר הרתיחה להוסיף את הירק ולתבל.

שעתים על האש- להבה נמוכה מאוד