טוויסט באפייה - הבלוג של רוית אפרתי

לביבות סלק טבעוניות

פרוייקט לביבות עם טוויסט. חנוכה לא חייב להיות חג כד השמן. אפשר להעשיר את הדלקות הנרות במהלך החג במגוון מתכונים אפויים , בריאים וטעימים. הפעם לביבות סלק טבעוניות

רוית אפרתי

24/11/2018


20181123_124322-01

16 לביבות

מה צריך? 
שקית סלק בוואקום מגורד על פומפייה ( 500 גרם)
בצל קטן קצוץ מגורד על פומפייה
כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות טחינה גולמית
מלח, פלפל, כפית כמון, שום כתוש
4 כפות קמח כוסמין
תרסיס שמן

איך מכינים ? 
מאדים את הבצל הקצוץ בתרסיס שמן.  בינתיים מערבבים את כל יתר חומרי הלביבות לתערובת אחידה.
מסדרים לביבות בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 דקות או עד שהלביבות פריכות.

 20181123_124218-01

המתכון הוא חלק מפרוייקט הלביבות האפויות לחנוכה של טוויסט באפייה. רוצים עוד מתכוני לביבות אפויות היכנסו לקישור כאן >>> 

20181123_121159-01

בתיאבון!!! 

אהבתם את הפוסט?? מוזמנים לשתף לשתף, לשתף וכמובן  ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.