טוויסט באפייה - הבלוג של רוית אפרתי

לביבות תפוחי אדמה של פעם

פרוייקט לביבות עם טוויסט. חנוכה לא חייב להיות חג כד השמן. אפשר להעשיר את הדלקות הנרות במהלך החג במגוון מתכונים אפויים , בריאים וטעימים. הפעם לביבות תפוחי אדמה של פעם.

רוית אפרתי

24/11/2018


20181123_121932-01

20 לביבות

מה צריך? 

3 תפוחי אדמה בינוניים – 300 גרם כל אחד
3 ביצים
5 כפות קמח
מלח, פלפל שחור

איך מכינים?

מגרדים את תפוחי האדמה על פומפיה דקה או במעבד מזון. מוסיפים ביצים קמח ותבלינים ומערבבים לתערובת אחידה.
מסדרים לביבות בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד שהלביבות פריכות.

20181123_121822-01

 

המתכון הוא חלק מפרוייקט הלביבות האפויות לחנוכה של טוויסט באפייה. רוצים עוד מתכוני לביבות אפויות היכנסו לקישור כאן >>> 

20181123_121159-01

בתיאבון!!! 

אהבתם את הפוסט?? מוזמנים לשתף, לשתף, לשתף וכמובן  ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.