אוכל שבא מהלב - הבלוג של אלונה זוהר

פסטה עם ברוקולי ומסרקפונה

איך ארוחת ערב פשוטה הופכת לארוחה נפלאה, מיוחדת וטעימה ממש כמו במסעדה איטלקית שווה.

אלונה זוהר

20/11/2016


15094446_10209198909664636_6271679503034177107_nלמצרכים:

1/2 חב' פסטה צדפים מבושלת לפי הוראות יצרן

1/2 חב' ברוקולי פרחים מיני (מעדנות) חלוט במים - לקיצור זמנים. ניתן גם להשתמש בברוקולי טרי, לבשל פרק זמן ארוך יותר וזה לאחר הפרדה לפרחים קטנים.

6 כפות שמן זית

1 כפית שום כתוש

צרור בזיליקום קצוץ

2 כפות נדיבות של מסקרפונה (משק יעקבס - מומלץ ביותר)

מלח

פלפל שחור גרוס עבה

להכנה:

1. לחמם מחבת. להוסיף את השמן זית והשום הכתוש. להוסיף את הפסטה והברוקולי ולערבב בעדינות.

2. להוסיף את המלח, הפלפל והמסרקפונה. לערבב.

3. להוריד מהאש, לפזר מעל עלי בזיליקום ו.....להגיש.

בתיאבון.