עוגיות בננות ושוקולד צ'יפס
בלי קמח או ביצים, ללא צורך במיקסר- עוגיות בננות ושוקולד צ'יפס נהדרות שמכינים בחמש דקות
24/10/2015
אני מאד אוהבת בננות, שהייתי קטנה אהבתי לרסק אותן עם מזלג, להוסיף מעט סוכר ולאכול ככה פשוט עם כפית. זיכרון הילדות המתוק הזה הוביל אותי להכין את העוגיות הנפלאות הללו שטעם הבננה מאד מודגש בהן. אין בהם ביצים, אין קמח ואין סוכר אך ישנם מרכיבים אחרים משובחים, 5 דקות של עבודה ויוצאות עוגיות רכות שממלאות את כל הבית בריח משגע.
החומרים ל- 30 עוגיות קטנות (או 15 גדולות)
3 בננות בשלות מאד
100 גרם שקדים טחונים
1/2 כוס קוקוס
30 גרם חמאה מומסת (אפשר להמיר ל- 1/4 כוס שמן)
3 כפות שיבולת שועל
כף שוקולד צ'יפס
ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות, מניחים נייר אפייה על גבי תבנית התנור ומתיזים מעט תרסיס שמן. בקערה מועכים בעזרת מזלג את הבננות, מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב. בעזרת כפית לוקחים בכל פעם מעט מהעיסה ומניחים על גבי התבנית, אפשר גם להרטיב ידיים ולגלגל כדורים, אני דווקא אהבתי את הצורה "המבולגנת" שיוצאת
אופים כ- 15 דק' לערך עד שהעוגיות משחימות בתחתית ובשוליים אבל נשארות רכות מבפנים. מצננים היטב וזוללים.
אהבתם את הפוסט? רוצים לא לפספס פוסטים נוספים של ‘הבלוג של מירב’?
לחצו על כפתור ה- עקבו אחרי - למעלה משמאל – הכניסו את כתובת המייל שלכם
ותקבלו הודעה למייל בכל פעם שאפרסם משהו חדש.