לאכול, ליהנות ולפרגן - הבלוג של חגית

עוגת תפוחים עם גבינת שמנת 5%

אני אוהבת עוגות תפוחים מכל הסוגים ובשילובים מעניינים , עוגת מוצלחת ומומלצת מ-אוד

חגית

11/03/2015


עוגת תפוחים עם גבינהחומרים:

100 גר' חמאה בטמפרטורת החדר

200 גר' גבינת שמנת 5%

1 כוס סוכר

1 כפת תמצית וניל

גרדת לימון מלימון אחד

2 ביצים

11/2 קמח + 1 א. אפייה

לתערובת התפוחים:

3 תפוחים גדולים

2 כפות מיץ לימון

1/4 כוס סוכר

1 כפית קורנפלור

1 כף קינמון

 

הכנה:

במיקסר- חמאה, גבינה, סוכר, וניל וגרדת לימון- 8 דק' ערבוב

להוסיף ביצים

להוסיף קמח+ א.אפייה ולהמשיך לערבל במהירות נמוכה

את התפוחים לקלוף ולחתוך לקוביות,להזליף מיץ לימון קורנפלור וקינמון ולערבב.

להוסיף לבלילת הגבינה ולערבב בעדינות.

להעביר לתבנית 24 משומנת ולתנור 60 דק' חום 180 מע'.

לפני ההגשה לנפות מעל אבקת סוכר.

תיהנו