הבלוג של מירב - הבלוג של מירב מלמד

מאפי גבינה אישיים עם בצל ועגבניות

אפשר לקרוא להן מאפינס גבינה או מאפי גבינה, כך או כך הן נפלאות בשילוב עם בצל מטוגן ועגבניות מיובשות

מירב מלמד

22/08/2015


IMG_5890_800x533

 

אפשר לקרוא להן מאפינס גבינה או מאפי גבינה, כך או כך הן כל כך טעימות בשילוב עם בצל מטוגן ועגבניות מיובשות וכמובן גם קלות להכנה אז חבל על כל דקה- בואו ונתחיל

החומרים ל- 20 מאפים בגודל בינוני

2.5 כוסות קמח תופח
150 גרם חמאה רכה
3 ביצים גדולות
1 מיכל גבינת נפוליאון 16% תנובה
150 גרם גבינה צפתית 5% תנובה
250 גרם גבינת כנען תנובה
1/3 כפית מלח
1 בצל חתוך לרצועות מטוגנות היטב
4-5 עגבניות מיובשות חתוכות

ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבניות מאפינס. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה עם כל הגבינות, מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מוסיפים את המלח, הבצל והעגבניות. לבסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים רק עד איחוד החומרים (הבלילה צריכה להיות דביקה, לא להתפתות ולהוסיף עוד קמח) מחלקים בצורה שווה בין התבניות ואופים עד הזהבה (כ35 דק' לערך) מצננים וטורפים :)

IMG_5887_800x533

 

אהבתם את הפוסט? רוצים לא לפספס פוסטים נוספים של ‘הבלוג של מירב’?
לחצו על כפתור ה- עקבו אחרי - למעלה משמאל – הכניסו את כתובת המייל שלכם
ותקבלו הודעה למייל בכל פעם שאפרסם משהו חדש.

IMG_5888_800x533

 

IMG_5883_800x533