הבלוג של מירב - הבלוג של מירב מלמד

עוגת גבינה עם חמוציות

עוגת גבינה רכה וטעימה עם גבינת כנען וחמוציות שלא תרצו להפסיק לאכול

מירב מלמד

21/08/2015


IMG_5902_800x533

 

אני מכינה עוגות גבינה כל השנה ולא רק בשבועות, כי באמת שאי אפשר לעמוד בפני היופי והטעם המיוחד שלהן.  הפעם שילבתי גבינת כנען וחמוציות ויצאה עוגה נפלאה רכה וטעימה.

החומרים לתבנית אינגליש גדולה

150 גרם חמאה רכה
3 ביצים גדולות
2.5 כוסות קמח תופח
1 כפית וניל
1 יוגורט טבעי 3% תנובה (200 מ"ל)
350 גרם גבינת כנען תנובה
1 כוס סוכר
150 גרם חמוציות מיובשות

ההכנה

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים את התבנית. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה והסוכר לקרם בהיר, מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וגם את תמצית הוניל.
2. מוסיפים את היוגורט והקמח לסירוגין. מוסיפים את הגבינה והחמוציות וממשיכים לערבב רק עד איחוד החומרים.
3. מעבירים לתבנית ואופים כ- 45 דק' לערך, עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש. מצננים היטב ומפזרים מעט אבקת סוכר

IMG_5892_800x533

 

אהבתם את הפוסט? רוצים לא לפספס פוסטים נוספים של ‘הבלוג של מירב’?
לחצו על כפתור ה- עקבו אחרי - למעלה משמאל – הכניסו את כתובת המייל שלכם
ותקבלו הודעה למייל בכל פעם שאפרסם משהו חדש.

IMG_5904_800x533