נטע-לי כץ - הבלוג של רעבה תמיד - נטע-לי כץ

בישיק – טוסקנה במועצת גזר

ניצלתי הזדמנות לצאת מהעיר הגדולה והקוסמופוליטית כדי לחפש אוויר נקי ונשמה, גיליתי את בישיק במועצת גזר 30 דקות נסיעה והגעתי לטוסקנה הישראלית..(ולא החתמתי דרכון) מבשלת הבירה בישיק מקום קסום שכל גבר ישראלי היה רוצה אותו כחצר ביתו.

רעבה תמיד - נטע-לי כץ

10/09/2017


ניצלתי הזדמנות לצאת מהעיר  הגדולה והקוסמופוליטית כדי לחפש אוויר נקי ונשמה,  גיליתי את מועצת גזר 30 דקות נסיעה והגעתי לטוסקנה הישראלית.. מבשלת הבירה בישיק  מקום קסום שכל גבר ישראלי היה רוצה אותו כחצר ביתו.

תמונות של הבירות

בואך מועצת גזר למרגלות השדות המדהימים הגענו למושב משמר איילון המבשלה BishiQ Boutique Brewery מסעדת בשרים ומבשלת בירה.

ההמלצות נגננו על מיתרי הלב, ועם כל הכבוד לטרנדים בשר מהונדס חדשני, יש לי פינה חמה בלב ובקיבה לבשר ואני בהחלט נמנית על מטיביי הלסת לבשר איכותי שנצלה לנגד עיניי.

הסיפור הוא על איש אחד ניר בישי, עם המון חזון ואהבה ענקית לאוכל ולבני אדם ולעשייה משובחת.  ואכן הגענו למקום קסום, חומרי גלם משובחים, שילוב נכון של טעמים, אווירה משפחתית, דיוק בתיבול,  וכן פה עדיין מאמינים שהלקוח הוא הכי חשוב.

ניר

את הארוחה התחלנו עם שמונה סוג סלטים שהם חלק אייטגרלי וחשוב בתוך כול הקסם:

חציל קלוי עם טחינה למעלה ועשבי תיבול טריים

חציל

סלט טאבולה, עגבניות עם עשבי תיבול, סלט ירקות, סלט גזר , סלט כרוב, קרפצ’יו סלק כדורי פלאפל עם טחינה, קרפצ’יו סינטה, חומוס עם בשר מעושן.

סלטים

 

הטעמים של כל סלט, הטריות של הירקות, הדיוק בתיבול הצבעים לזכותו של ניר יאמר שאלו היו בחירות מדוייקות להתחלה וגרמו לנו להתמוסס בנחת על הכיסא.

קרפ

לתוך כל הטוב הזה ניגש אלינו מלצר הבירות שהסביר לנו על מבשלת הבירה ועל סוגי הבירות שהם מכינים והתחלנו עם בירה 5% חיטה שגם לי שלא חובבת אלכוהול מושבעת הייתה נעימה וקלילה ואף סיימתי ללגום אותה לרוויה.

בירה

ניר הגיע לשולחן ושאל אם אנחנו מוכנים ? מתחילים להוציא את הבשרים…

שנייה לפני שיגיעו הבשרים עברנו לבירה חזקה יותר 8%

ראשונה הגיעה לשולחן שווארמה כבש –  הבשר היה מדהים, כאילו כמה אפשר להתפעל משווארמה – מסתבר שאפשר , מידת הצלייה מדוייקת הבשר היה מתובל מעולה.

מנה של חזה בקר מעושן …זה הזכיר לנו גריל אמריקאי משובח!

בשר מעושן 1

המשכנו עם עוף מעושן זו הייתה הפתעה קסומה וידידי נזכר בימים שהיה חי בארה”ב ומין חיוך של נוסטלגיה מתוקה עלה על פניו.

 הטוויסט המושלם היה  הספרביס בליווי פלפל חריף קלוי וגזר חמוץ- גן עדן זה בישיק.

ספריבס

פלטת בשרים  ישראלית שמלצר הבשר הגיע והביא עמו ריח משכר והמראה מגרה.  פרגיות, נקניקיות מרגז’ שניר הבעלים מכין אותם לבד,הכול במידת צלייה מדויקת.

צלחת עם אנטריקוט במידת עשייה מושלמת, בשר עסיסי ונימוח.

המשכנו עם פילה בקר שעליו הונח לאחר כבוד כבד אווז שהגיר מיצים על הצלחת ועטף כל ביס במיצים של אושר.

פילה בקר

אפילו תבלנו פיתה במיצים שהיו על הצלחת.

צלעות טלה טוב פה …איבדנו את הכיוון ולקחנו אותם ליד וליקקנו את העצם כאילו אכלנו ארטיק שוקולד.

unnamed

בשר 2

האווירה סופר גרובית, בשר עסיסי ועשיר, איכותי ונימוח במידה, מתובל בעדינות,במקצועיות וביראת כבוד.

אם אתם פודיז’ של בשר, “קרניבורים” ומחפשים חוויה גסטרונומית וחווית אירוח מאלו שכבר לא נראו בארצנו מבשלת הבירה בישיק  זורקת אותך לערב אחד לספירה אחרת.

ונשאלת רק שאלה אחת איך חוזרים לאכול בשר אחר ..?

 אכלה, זללה ולא הפסיקה לבלוס, 

נטע-לי כץ 

רעבה תמיד 

בישיק : להזמין מקומות מראש ימים ג,ד,ה,  

 טלפון להזמנת מקום :  050-998-9199 

אירועים פרטיים – בהזמנות מראש 

 אתר ליצירת קשר : https://www.facebook.com/Bishiqboutique/