אוכל למחשבה - הבלוג של גלית מור

פסטו טבעוני - אתם תודו לי אחר כך!

כל כך פשוט להכנה וסופר סופר טעים!

גלית מור

27/09/2017


בואו נדבר על בזיליקום!

 

אני מאוד אוהבת אוכל, ותמיד מתנסה בטעמים חדשים ומעניינים.
אבל לא משנה כמה החך שלי אוהב גיוון, אין צמח תבלין אחד שאני אוהבת יותר מבזיליקום.
הוא מעורר לי כל פעם מחדש את חושי הטעם, מגביר לי את התיאבון ופשוט מקסים את כל שאר המאכלים במטבח בחיוך וניחוחות כובשים!

FullSizeRender-30

לפני כמה ימים, שמתי לב לצמיחה מטורפת במתחם הבזיליקום שבגינתי העירונית (עדן החלון של ביתי).
ועלתה במוחי המחשבה לעשות פסטו.
היום קמתי בבוקר עם המוזה הדרושה - והתחלתי בהכנות.

אז תנו לי לספר לכם כיצד מכינים פסטו טבעוני, כל כך טעים ועשיר, שכל מי שיטעם ממנו יתאהב בו וידרוש מכם את המתכון שלו!

מצרכים:

FullSizeRender-28

בזיליקום - שתי כוסות עלים דחוסים
שמן זית - חצי כוס
מלח הימלאיה - רבע-חצי כפית - תלוי בטעמכם
שום - שן אחת
צנוברים - כוס
אגוז ברזיל - שליש כוס
קבוקים - שליש כוס

אופן ההכנה:

IMG_8929

הכל לתוך המיקסר ולטחון עד לקבלת מרקם אחיד.

IMG_8932

כן, זה עד כדי כך פשוט.

FullSizeRender-29

בתיאבון!