אוכל שבא מהלב - הבלוג של אלונה זוהר

"סטייק עדשים" אפוי מלא בגודיס

ויסלחו לי כל הקרניבורים למיניהם, "סטייק" של עדשים ושפע גודיס שיהפכו את הארוחה לחגיגה

אלונה זוהר

13/12/2014


DSC_0155למצרכים:

3 כוסות עדשים שחורות (מבושלות במים ומסוננות)

1 בצל בינוני קצוץ קטן

1 גזר מגורד על פומפייה

צרור כוסברה קצוץ

1 עגבנייה קטנה מקולפת וקצוצה קטן

2 כפות צימוקים בהירים

4 כפות אגוזי מלך קצוצים

3 כפות טחינה גולמית

1 ביצה

1/2 כוס קמח תופח

מלח (לפי הטעם)

פלפל שחור

להכנה:

DSC_0133

לערבב היטב את כל הרכיבים.

ליצור קציצות שמנמנות ולהניח על תבנית אפיה עם נייר אפיה. לרסס מעל מעט שמן עם תרסיס שמן (לא חובה אני לא ריססתי).

DSC_0136

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה. כל כך טעים :)

אהבתם את המתכון? עשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב