daphnalewis - הבלוג של קוקיה - אפיה ללא גלוטן

כתום עולה (מרק דלעת)

מרק דלורית בול לחורף.

קוקיה - אפיה ללא גלוטן

22/11/2016


היי אנשים.

ה מ ו ן    זמן לא כתבתי!

נו, אתם יודעים איך החיים.... החגים, החגיגות, הארוחים.... והופ, הגיע החורף!

אבל לא אני אשאיר אתכם עם לשון בחוץ הרבה זמן.

בזמן הזה, ניסיתי, בדקתי, טעמתי (טעיתי....)  דברים חדשים, והנה התוצאות:

מרק אליפות, טעים טעים ובול לחורף!

Soup

חומרים:

1 דלורית גדולה Butter squash) קלופה וחתוכה לקוביות גדולות

2 בצלים בינוניים חתוכים לרבעים

2 קוביות אבקת מרק עוף ללא גלוטן מומסות בשתי כוסות מים רותחים

2 כוסות מים רותחים

כף חמאה (מי שרוצה פרווה - מחמאה)

מלח, פלפל

3-4 כפות שמנת לבישול/שמנת צמחית

 

הכנה:

1. לחמם את החמאה בסיר רחב, להוסיף את הבצל ולבשל עד שקוף.

2. להוסיף את קוביות הדלורית, לערבב.

3. להוסיף את ציר מרק העוף ולתת לבעבע.

4. להוסיף עוד כוס מים רותחים, לכסות את הסיר ולתת להתבשל עד ריכוך (בערך 20 דקות)

5. להוריד מהאש, לטחון במוט טוחן עד שהמרק חלק.

6. להוסיף 3-4 כפות שמנת, מלח ופלפל לפי טעם.

7. אם המרק סמיך מדי, להוסיף מעט מים רותחים מהכוס הנותרת.

8. לגרד את התחתית מרוב שזה טעים.

 

הפתעה.....

השבוע אני נפגשת עם המרוקאי הפרטי שלי, מומחה הספינג׳.

אנחנו הולכים לנסות להכין את הסופגניות המדהימות הללו ללא גלוטן!

יש למה לצפות חברים.....