regamatok - הבלוג של רגע מתוק

לחם פודינג בניחוח תפוזים שוקולד

מתכון לקינוח מושחת בטעם שוקולד תפוז של אפרת גת מקהילת רגע מתוק. פודינג ברד מהיר עשיר ומפנק

רגע מתוק

04/02/2019


פודינג לחם מושחת ומפנק (צילום: אפרת גת)

המתכון לקינוח פודינג לחם בטעמי שוקולד ותפוז של אפרת גת, הוא המתכון הזוכה באתגר השבועי. רוצות גם לזכות?

הצטרפו לקהילת רגע מתוק  בפייסבוק.

 

לחם פודינג בניחוח תפוז ושוקולד

מצרכים

1 חלה מאתמול חתוכה לקוביות
1 חבילת שוקולד פרה מריר חתוך לשברים קטנים
1/2 מיץ תפוזים סחוט
1 כפית גרידת קליפת תפוז
1/2 כוס חלב שקדים או רגיל
1 קרם קוקוס או שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
1/4 כפית קינמון או כפית תמצית ווניל

אופן ההכנה

בתבנית פיירקס, מניחים בשכבה אחת את קוביות החלה, מעליהן מפזרים את שברי השוקולד.

מערבבים את שאר החומרים ביחד ויוצקים מעל הכל.

מניחים ל 10 דקות עד שהנוזלים יספגו בחלה.

בינתיים מחממים תנור ל 200 מעלות ומכניסים לאפייה של 30-40 דקות.

/

/