פיסות מהחיים - הבלוג של   אביגייל פולק כהן

חטיפי פסטו וגבינת מוצרלה

חטיפים נפלאים לחג ולארוחת ערב מהירה

  אביגייל פולק כהן

04/06/2016


החום הזה מביא איתו חשק למאפים מהירים אז כשקיבלתי מארז שלתנובה ובתוכו גבינת מוצרלה מגוררת מצוינת בטעמה, ידעתי מה תהיה ארוחת הערב הקרובה.

החטיפים נפלאים לחג השבועות המתקרב, לארוחת ערב או בוקר מוקדמת בשבת.

מצרכים:

חבילת בצק עלים או בצק פילאס מופשר במקרר

חבילת מוצרלה מגוררת תנובה

ממרח פסטו

ביצה

שומשום, קצח

נחמם תנור ל 190 מעלות

נפתח את הבצק ונחתוך ממנו רצועות ברוחב של כ-5 ס"מ ובאורך שך כ-10 ס"מ ( האורך והרוחב לפי העין והרצון)

נמרח כלרצועה בממרח פסטו עליו נפזר מוצרלה

נגלגל כל רצועה לגליל ונשים על תבנית עם נייר אפיה

את הגלילים נמרח בביצה טרופה ומעל נפזר לפי הטעם שומשום או קצח ועוד טיפה מוצרלה

נאפה כ 30 דקות עד שהחטיפים זהובים ויפים.

20160604_121228