fannyrothstein - הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

עוגיות חמאה קקאו איטלקיות שעושים בדקה

5 דקות הכנה, 15 דקות אפייה, 2 דקות הדבקה ויש לכם את הפלא הזה. piaceri fondenti קוראים להן כלומר : ההנאות של החיים. עוגיות חמאה קטנות, שעם המילוי הנפלא פשוט נמסות בפה. לא מאמינים? כנסו כנסו.   לכ-14 עוגיות כפולות 175 גרם חמאה רכה  רכה בחום החדר 4 כפות אבקתת סוכר (35 גרם ) כוס […]

פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

07/05/2017


IMG_6211_800x533

5 דקות הכנה, 15 דקות אפייה, 2 דקות הדבקה ויש לכם את הפלא הזה.

unnamed (1)_600x800

piaceri fondenti קוראים להן כלומר : ההנאות של החיים.

עוגיות חמאה קטנות, שעם המילוי הנפלא פשוט נמסות בפה.

לא מאמינים?

כנסו כנסו.

 IMG_6224_800x533

לכ-14 עוגיות כפולות

175 גרם חמאה רכה  רכה בחום החדר

4 כפות אבקתת סוכר (35 גרם )

כוס קמח + 1 כף (150 גרם)

3.5 כפות עמילן תירס (25 גרם)

3.5 כפות א. קקאו (30 גרם)

כף מים

גרידה מתפוז (לא חובה)

איך

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

במערבל  מיקסר ( או בקערה ידנית עם מטרף) מקציפים את החמאה ואבקת הסוכר, מוסיפים את הקמח וגרידת התפוז ואת העמילן תירס.

מערבבים היטב. זהו

מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן וזולפים עוגיות לתבנית המרופדת בנייר אפייה.

אני זילפתי עוגיות בקוטר של כ-3 ס״מ.

אפשר יותר גדולים, אבל אז צריך להוסיף עוד כמה דקות לאפייה .

לא כדאי יותר קטנים כי הן תייבשנה.

אופים בתנור שחומם מראש כ 15-20 דקות.

מוציאים ומניחים להצטנן לפחות 10 דקות.

לא לגעת , שלא יתפוררו.

IMG_6219_800x533 (1)

בינתיים מכינים את ממרח השוקולד :

משתמשים בנוטלה או ממרח שוקולד אחר (או כל ממרח אחר שאוהבים ) אני הכנתי ממרח שוקולד פשוט.

על בן מארי המסתי 50 גרם שוקולד.

לאחר שנמס הוספתי גדושה של חמאה שנמסה בתוך השוקולד.

מצננים מעט במקרר (לא להקריש רק להסמיך).

כשהעוגיות מצטננות מצפים פנים עוגית אחת עם שוקולד ומדביקים אליה עוגית שנייה.

שומרים במקרר.

בעצם לא, זה ייגמר עוד באותו יום.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכלונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

mks40awhcdooh4iqndw