picanteria - הבלוג של כרמל מילנר-סער

קציצות הירק ששברו את הרשת

כשמרוקאית מכינה קציצות ירק צמחוניות

כרמל מילנר-סער

09/03/2017


לכבוד יום הקציצה הבינלאומי שחל היום, אני מביאה לכם/ן את הקציצות המעולות של אמא זהבה, עם טוויסט לטובת הנכד הצמחוני. אמא שלי לא הבינה מה זה לבשל או לאפות צמחוני/ טבעוני. הסברתי לה שוב ושוב, שזה לא טרנד ושהמון אנשים הופכים/ות לצמחונים/טבעוניים בעיקר בשנים האחרונות ומעבר לכל זה, מנסים להתחיל לאכול יותר בריא. כשאחד מנכדיה החליט לפני כשנתיים להפוך לצמחוני, היא לא ידעה את נפשה מרוב דאגה ובעיקר בלבול ותהיות של "אוי, אז מה הוא יאכל בכלל"?

לכניסה למתכון לחצו כאן: http://haerechhamusaf.co.il/?p=164

 

אחרי צלמת: כרמל מילנר-סער

אחרי צלמת: כרמל מילנר-סער

בתיאבון.

כרמל.