Sweet Dooly - הבלוג של דורית מנו - טל אור

דג סלמון בתנור

5 מצרכים כולל הסלמון, חצי שעה בתנור והדג הזה שלכם. אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.

דורית מנו - טל אור

06/01/2015


ביום שישי אצלנו בארוחה דג הסלמון הוא להיט.
בניגוד לדעה הרווחת אצלנו אין חריימה וגם לא דג עם רוטב.
בפסח האחרון במקום הדגים המטוגנים הקלאסים הגשנו את הסלמון. זו היתה הצלחה היסטרית.
הסלמון הוא הדג הנבחר עם התיבול המיוחד של השף שהמציא את התבלון הסודי של מתכון תפוחי האדמה ההיסטרי.
כשהדג יוצא מהתנור הוא טיפה קריספי בחוץ, עסיסי ומתובלן והוא פשוט מעולה.

לעוד מתכונים של דגים לחצו כאן - מתכונים לדגים

5 מצרכים כולל הסלמון, חצי שעה בתנור והדג הזה שלכם. אתם תודו לי כל פעם מחדש על המתכון.

לעבודה.

שקופית4

מתכון לסלמון בתנור

1 דג סלמון
4 כפות שמן זית
כף בזיליקום
כף אורגנו
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מוציאים הדג מהמקפיא ונותנים לו להפשיר.
מחממים תנור ל -200 מעלות.
בקערית קטנה מערבבים את השמן עם התבלינים.
מורחים על הדג את התערובת וכשהתנור חם מכניסים הדג לחום של 200 מעלות לעשר דקות.
כעבור עשר דקות מורידים ל-180 מעלות לעוד כעשרים דקות עד שהדג משנה צבעו.
אחרי שתכינו פעם אחת, לא תפסיקו להכין אותו כל פעם מחדש.

בתיאבון חברימים!

אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה בסוויט דוּלי SWEET DOOLY   תודה!

בהזדמנות חגיגית זו שאתם פה שמחה לבשר לכם שפתחתי אתר חדש/בלוג אוכל שכולו שלי, אשמח מאד אם תבואו לבקר בו. רק ללחוץ כאן: SWEET DOOLY   חג שמח!!!

על מנת לקבל עדכון על כל מתכון חדש, תלחצו פה-  [email protected]  והמייל הבא שלכם יהיה מתוק. רק טוב חברימים!