מנסה, טועמת, מטיילת וכותבת - הבלוג של נדיה היבא

בשורות חדשות מחברת "קנור" למטבח הבריא-רטבים מופחתי נתרן וסוכר

רוטב צ'לי מתוק מופחת סוכר ורוטב סוייה בסגנון סיני מופחת נתרן

נדיה היבא

01/09/2013


עכשיו אפשר ליהנות מהטעם הנפלא של הרטבים שאנו אוהבים ...

כאחת שצריכה לשמור על צריכה מופחת של סוכר ומלח,  הרטבים האלה ממש הומצאו עבורי...

חברת קנור  השיקה שני רטבים חדשים בסדרת רטבי התיבול בבקבוק - רוטב סוייה בסגנון סיני מופחת נתרן ורוטב צ'לי מתוק עם פחות סוכר.

גילוי נאות: קיבלתי את 2 המוצרים  לחוות דעת ולהתנסות.

רוטב הסויה בסגנון סיני מאופיין בטעם מתוק יחסית לסוייה הקלאסית שאני מכירה. הסוייה מתאימה לתבשילים מוקפצים, להעשרת הטעמים במרקים והשריית שיפודים לפני צלייה.

אטריות עם ירקות מוקפצים ונתחי בשר בקר עם סויה בסגנון סיני מופחת נתרן - יצא מעולה וחוסל עד תום

רוטב צ'לי מתוק מתאים להקפצת בשר, עוף וירקות ומשתלב נהדר  כמרינדה וגם כרוטב שולחני לטבילת שניצלים, כנפיים, צ'יפס ועוד כל מה שאנו אוהבים.

הכנתי כרובית מטוגנת בטמפורה עם שומשום שחור ולבן שהוגשה עם רוטב צ'ילי  מתוק מופחת סוכר - שילוב טעמים נפלאים

רוטבי התיבול החדשים מצטרפים לסדרת הרטבים בבקבוק של קנור. בסדרת הרטבים ניתן למצוא: סויה קלאסית, סויה בסגנון סיני, צ'ילי מתוק, צ'ילי פיקנטי,  רוטב טריאקי, ברבקיו וסצ'ואן.

בקערה קטנה ערבבתי  4 כפיות רוטב צ'ילי מתוק  מופחת סוכר עם 1 כפית מיונז.  ברוטב טבלנו רצועות של שניצל עוף - גם המנה הזאת חוסלה עד תום

את כל הרטבים ניתן למצוא בבקבוקים של 300 מ"ל במחיר מומלץ לצרכן של 11-13 ש"ח לבקבוק.

בהזדמנות זאת רוצה לאחל לכל קוראי שנה טובה ומתוקה וחג שמח

כתבה, ערכה וצילמה וגם הכינה את המנות : נדיה היבא

רוצים להישאר מעודכנים?
לחצו על הכפתור "עקוב אחרי", פה למעלה מצד שמאל, ועדכוני הפוסטים שלי יגיעו ישירות למייל שלכם.