אוכל שבא מהלב - הבלוג של אלונה זוהר

מאפינס פסטו

מאפינס רכים, ריחניים עם טעם משגע שלא ישאיר אף אחד אדיש ליד השולחן

אלונה זוהר

24/05/2014


IMG_3109

למצרכים: (9 יח)

2 ביצים

150 מ"ל חלב

200 גרם קמח

60 גרם גבינת פרמזן מגורדת

100 גרם רוטב פסטו

1 כפית מלח

1/2 כפית אבקת אפיה

להכנה:

לערבב בקערה את החלב והביצים בעזרת מטרפה.

IMG_3079

להוסיף את שאר החומרים. לערבב היטב רק עד שיתאחדו.

IMG_3081

לשים בתוך קוקוטים (תבניות חד פעמיות למאפינס) את העיסה בגובה 3/4 מהקוקוט. לפזר מעל צנוברים.

IMG_3084

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 25 דקות.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

לב