batzohar - הבלוג של בת חן זוהר

מיקס טורטיות ממולאות בגבינות והפתעות

מצרכים: טורטיות גבינת פרומעז גבינה צהובה מגוררת גבינת נפוליאון מגוון הפתעות למילוי: טונה משומרת מסוננת ומפוררת עירית קצוצה בצל מטוגן גמבה קלויה פרוסה לרצועות עגבניה חתוכה לפרוסות וקלויה בתנור- בגריל 180 מעלות 20 דקות פרוסות חציל קלויות במחבת פסים מילוי סלק המומולץ: קוצצים עלי סלק, חצי בצל, שן שום ועגבניה קטנה מחממים מחבת עם 2 […]

בת חן זוהר

19/11/2013


מצרכים:

טורטיות

גבינת פרומעז

גבינה צהובה מגוררת

גבינת נפוליאון

מגוון הפתעות למילוי:

טונה משומרת מסוננת ומפוררת

עירית קצוצה

בצל מטוגן

גמבה קלויה פרוסה לרצועות

עגבניה חתוכה לפרוסות וקלויה בתנור- בגריל 180 מעלות 20 דקות

פרוסות חציל קלויות במחבת פסים

מילוי סלק המומולץ:

קוצצים עלי סלק, חצי בצל, שן שום ועגבניה קטנה

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית

מכניסים הכל למחבת,

מטבלים במלח ופלפל

מטגנים עד שכל התערובת מתרככת

הרכבת הטורטיות:

1. מורחים כל טורטייה בגבינת נפולאון

2. ממלאים באחד מחומרי המילוי או מיקס של כמה מהם באמצע הטורטייה

3. מפזרים את הגבינה הצהובה והפרומעז

חשוב לא למלא יותר!

4. מגלגלים את הטורטיה ומהדקים היטב

5. חותכים את הטורטיות ל 2- 4 רולים.

6. מסדרים בתבנית עם נייר אפייה

7. אופים בתנור ב 180-200 מעלות כ10-15 דקות

מגישים חם.