מרשים, קל ו…במסגרת התקציב - הבלוג של שמחה בחלקה

רשימת המרכיבים לפשטידה שלי: סלק בטטה וכרובית. זה הכל? טוב גם שמן זית ומלח

פשטידה צבעונית, קלה (בעיקר אם מגררים את הירקות במעבד מזון), ט ע י מ ה, לתבנית של 30X20 - עשרה ש"ח

שמחה בחלקה

19/12/2014


100_0929 (640x360)

הפעם זה קצר במיוחד:

לתבנית של 20X30 :

100_0889

סלק גדול אחד, מקולף ומגורר. מוסיפים לו 2 כפות שמן זית, ומשטחים אותו בתבנית.

100_0900

בטטה גדולה מאוד אחת, מגוררת. מוסיפים לה 2 כפות שמן זית ומלח, ומשטחים בתבנית, מעל הסלק.

100_0905 (640x360)

100_0908 (640x360)

כרובית קטנה, מפורקת לפרחים קטנים, 2 כפות שמן זית, מלח, ומפזרים מעל הבטטה בתבנית.

100_0917 (640x360)

אופים כ- 40 דקות בחום 170 מעלות.

אם הכרובית משחימה מדי אפשר לכסות עם ניר כסף.

בתאבון!

100_0926 (640x360)