lorenshirazian - הבלוג של Loren_Shirazian

הפיצה המקסיקנית שלי

אז המשימה השבוע היא להכין פיצה משלנו. אני בחרתי להכין את הפיצה שמזכירה לי את המקום שהכי הייתי רוצה להיות בו עכשיו - מקסיקו תקופת מבחנים זו התקופה השנואה עליי. מלא לחץ, עצבנות וחוסר אדיר בזמן. ואיך שכל פעם אני מוצאת את עצמי בתקופת מבחנים במקום ללמוד חוזרת ומסתכלת על תמונות מהעבר ונזכרת בחוויות ובכיף […]

Loren_Shirazian

15/02/2017


אז המשימה השבוע היא להכין פיצה משלנו.

אני בחרתי להכין את הפיצה שמזכירה לי את המקום שהכי הייתי רוצה להיות בו עכשיו - מקסיקו

תקופת מבחנים זו התקופה השנואה עליי. מלא לחץ, עצבנות וחוסר אדיר בזמן.

ואיך שכל פעם אני מוצאת את עצמי בתקופת מבחנים במקום ללמוד חוזרת ומסתכלת על תמונות מהעבר ונזכרת בחוויות ובכיף שעשיתי.

אני יכולה להסתכל שעות על אותן התמונות. וככה זה כל פעם מחדש.

לפני כמעט 4 שנים הייתי במרכז אמריקה. טיילתי ב9 מדינות שונות ב-4 חודשים. מכל מדינה יש לי חוויות וזיכרונות אדירים אחרים.

אבל מקסיקו.. מקסיקו שלי.. היא פשוט לא יוצאת לי מהראש. כמה כיף,כמה חוויות, כמה חיוכים, כמה אושר במקום אחד! ואיזה אוכל טעים..

אי אפשר לתאר במילים!!! אז אנסה בתמונה.. (:

12

אין מה לעשות, חייב תמונה ממקסיקו :)

 

אז מה לעשות שכרגע אני בתקופת מבחנים אבל אוטוטו נגמרות להן 4 שנים, ומקסיקו.. את נראית קרובה מתמיד !

ובנתיים כל שאפשר.. זה להסתפק בפיצה טובה, שמזכירה לי נשכחות..

וכמובן שהמתכון קליל כי אין לי הרבה זמן לבזבז כרגע על אפייה :)

אז לחובבי אבוקדו,חריף ועגבניות.. זה בשבילכם,

קבלו מתכון משגע להכנת הפיצה המקסיקנית שלי

 

הפיצה המקסיקנית שלי

 

להכנת הבצק:

חצי קילו קמח

כפית שמרים יבשים

כפית סוכר

כפית מלח

1/3 כוס שמן זית

כוס מים פושרים

 

להכנת הרוטב

עגבניות מרוסקות

בצל מטוגן של דורות

שום כתוש של דורות

מלח,פלפל, צ'ילי אדום חריף

 

מעל הפיצה

גבינת צ'דר מגוררת

גבינת מוצרלה מגוררת

גבינה צהובה מגוררת

פלפל חריף

בצל סגול

עגבניות

 

1

רוטב וירקות

 

לשוליים של הפיצה

כדורי גבינת מוצרלה (כ-20 כדורים בערך)

שומשום

קמח תירס

ביצה

 

2

צ'דר, צהובה מוצרלה בצדדים

 

הוראות הכנה

מרדדים את הבצק , שמים אותו על נייר אפייה משומן על תבנית , מוסיפים את הרוטב , לאחר מכן את הגבינות ואז את התוספות.

בשוליים מסדרים כדורי מוצרלה במרחקים שווים ומקפלים את הבצק מעל.

מורחים בביצה את השוליים ומעל מפזרים שומשום וקמח תירס. ( קמח תירס נותן קראנצ' לבצק, לא צריך לשים יותר מדי )

מכניסים לתנור חם מאוד ( בערך 200 מעלות כל אחד והתנור שלו..) , בין 25-30 דק' של אפייה וזה מוכן.

חותכים אבוקדו לפרוסות ומפזרים מעל הפיצה.

 

4             3

 

מבטיחה לכם, אי אפשר להפסיק לאכול!

(ולא נורא, יוצאים לרוץ אחר כך)

 

בתאבון!!!