פשטידת בצל ריקוטה

פשטידה זריזה וכל כך טעימה……

בחורה עם מחשב נייד

IMG_1775

למצרכים:

4 בצלים פרוסים לפרוסות דקות

1/2 כוס קמח תופח

2 ביצים

1 קופסא ריקוטה פרסקה (300 גרם)

1 יוגורט

150 גרם גבינה צהובה

1 כפית מלח

4 כפות שמן זית-לטיגון הבצל

להכנה:

1. לטגן במחבת את הבצל בשמן זית עד שקיפות.

2. לערבב בקערה את כל שאר הרכיבים.

3. לערבב את הרכיבים עם הבצל.

4. להעביר לתבנית מרופדת/משומנת ולהכניס לתנור חם שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 40 דקות.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב