zila - הבלוג של הבלוג של צילה

קרם וניל

קרם וניל. אם יש קרם אותו אני מעדיפה בפחזניות שלי או בקרמשניט שלי זה בדיוק הקרם הזה  שהמתכון שלו עובר במשפחה. ליטר חלב- אני השתמשתי ב1% 6 כפות קמח 5 ביצים כוס סוכר- אני הוספתי חצי כוס 3 שקיות סוכר וניל 200 גרם חמאה קרה- אני הוספתי 150 גרם ההכנה: לערבב לעיסה חלקה את הביצים+סוכר+קמח+סוכר […]

הבלוג של צילה

30/05/2016


615c0af7-e238-4d4c-a7d2-870261913e30

קרם וניל. אם יש קרם אותו אני מעדיפה בפחזניות שלי או בקרמשניט שלי זה בדיוק הקרם הזה  שהמתכון שלו עובר במשפחה.

ליטר חלב- אני השתמשתי ב1%
6 כפות קמח
5 ביצים
כוס סוכר- אני הוספתי חצי כוס
3 שקיות סוכר וניל
200 גרם חמאה קרה- אני הוספתי 150 גרם

ההכנה:
לערבב לעיסה חלקה את הביצים+סוכר+קמח+סוכר הוניל

בסיר להרתיח את החלב. כשהחלב רותח להוסיף בזרם דק את בלילת הביצים ולטרוף במהירות כדי למנוע מהן להפוך לביצה מקושקשת.

להמשיך להערבב בלי הפסקה מהר ככל שניתן כדי למנוע גושים.
הקרם מוכן כשהוא מתקשה ונוצרים “שבילים” כשחוצים אותו בתחתית הסיר.

להסיר מהאש.
להוסיף קוביות חמאה קרה בזו אחר זו ולערבב הייטב כדי שהשומן לא יצוף