לאכול, ליהנות ולפרגן - הבלוג של חגית תגורי

טבעות פסטה מחיטת דורום וברוקולי בתנור

ג'ימי אוליבר כבר כתבתי , כלי אחד שהולך לשטיפה וארוחת ערב קלילה וטעימה.

חגית תגורי

30/01/2017


פסטהברוקולי3

חומרים:

1/2  ( 200 גרם) חבילת "פרמיום פסטה" מחיטת דורום  של שופרסל

פסטהשופרסל

2 גבעולי ברוקולי טריים, אפשר גם קפואים

חופן של זיתי קלמנטה

2 כפות גבינת פרמז'נו מגוררת

2 כפות חרדל דיז'ון

4 שיני שום כתוש

1 כוס מים- (מי בישול הפסטה)

מלח + פלפל שחור

פירורי לחם של שופרסל -הכי אוהבת

הכנה:

את הפסטה בישלתי יחד עם הברוקולי עד ריכוך.

פסטהברוקולי1

להעביר לתבנית המיועדת לתנור /חד פעמי

לשטח את הברוקולי על מועך פירה- בעדינות

ועכשיו:  חרדל, שום, זיתים, פרמז'נו -1 כף ותבלון מעל תערובת פסטהברוקלי  ולערבב בעדינות.

להוסיף כוס מים (מי בישול הפסטה)ולערבב בעדינות

לשטח בעזרת כף ולפזר מעלה את כף הפרמז'נו שנותרה לנו,

ולפזר כמות יפה של פירורי לחם

לחמם תנור ל 200 מעלות  ולאפות עד שמזהיב יפה יפה.

 

תיהנו