טאבולה בייבי קייל

סלט מהיר וקל להכנה, שמוסיף צבעים לשולחן והוא פתרון מושלם למי שלא אוהב פטרוזיליה

אצלנו בכל מפגש משפחתי כל אחד תורם את חלקו לשולחן האוכל. הפעם חגגנו לאחי יום הולדת וכששאלתי מה להביא – התשובה היתה סלט. נורא התחשק לי להכין טאבולה, אבל בין הנוכחים יש הרבה שלא אוהבים פטרוזיליה. אז שאני אוותר? מצאתי פתרון אחר. במקום פטרוזיליה נשתמש בעלי בייבי קייל, נשנה קצת את הרכב הירקות ויש לנו טאבולה בייבי קייל.
promo_long
 

טאבולה בייבי קייל

מצרכים:
1/2 כוס בורגול עבה
1 חבילה עלי בייבי קייל
3 מלפפונים חתוכים לקוביות
1 קולרבי קלוף וחתוך לקוביות
8 יח' צנוניות (לא לקלוף) חתוכות לקוביות
2 כפות חמוציות בלי סוכר
לרוטב:
3 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
1 כף סילאן
מלח, פלפל שחור
.

 GIL_1346

.
אופן ההכנה:
1. שמים את הבורגול בקערה קטנה, מוסיפים מי ברז שיכסו את הבורגול ומניחים בצד עד ספיגת המים (1/2 שעה עד 3/4 שעה).
2. בינתיים קוצצים את עלי הבייבי קייל מוסיפים את שאר הירקות לקערה ואת החמוציות.
3. אחרי שהמים נספגו בבורגול (או רובם), מסננים את עודפי המים ומוסיפים את הבורגול לקערה עם הירקות.
4. מערבבים בקערית את כל מצרכי הרוטב, שופכים על הירקות ומערבבים היטב.
בתאבון !