בישול טבעוני שמח - הבלוג של עדי כהן סימן טוב

טעימה קטנה מיפן. או - מה קרה כשתירגלתי יוגה לראשונה ואיך הכנתי סושי עם מומחה יפני אמיתי

בשבוע שעבר הייתי ביפן. טוב לא ממש טסתי, אבל בשכונה קטנה ושקטה בהוד השרון, יש בית אחד, שכשנכנסים אליו מגיעים ליפן. לאחר סשן של מתיחות, כפיפות, נשימות ודינדון הקערות הטיבטיות על החזה כבר הרגשנו דיי רעבות, גם הריחות שהתפתלו במורד המדרגות מהמטבח לא הותירו מקום לספק: ארוחת הצהריים קרבה.

עדי כהן סימן טוב

25/06/2018