הבלוג של אסנת עופר

נוסעת בזמן

שלום, אני אסנת עופר, וזו כתובת האתר שלי osnatofer.co.il ****** קצת עליי: נשואה, אם לחייל ולשני חתולים. אוהבת לכתוב ולערוך, מנהלת מדיה חברתית ומכורה לחידושי אינטרנט בפרט וחידושים בכלל. מחברת הספרים "דוקטור מה עושים" ו"המדריך... +עוד

שלום, אני אסנת עופר, וזו כתובת האתר שלי osnatofer.co.il ****** קצת עליי: נשואה, אם לחייל ולשני חתולים. אוהבת לכתוב ולערוך, מנהלת מדיה חברתית ומכורה לחידושי אינטרנט בפרט וחידושים בכלל. מחברת הספרים "דוקטור מה עושים" ו"המדריך הטבעי לבריאות הילד".

עדכונים:

פוסטים: 12

החל מספטמבר 2011

התמונה מתוך הבלוג  המטבח של  מיס אולסון Mr Osolson’s Kitchen

סירות קישואים מהבלוג http://mrsolsonskitchen.com/2012/01/cucumber-boats.html

המתכון של מיס אולסון:

2-3 מלפפונים קלופים – יש לחתוך ולהוציא את התוכן כמוסבר במתכון שלי

חצי גביע קוטג’ (5%)

2 כפיות בזיליקום קצוץ

2 כפיות כוסברה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

 

סושי מלפפונים:

פורסים 3 מלפפונים במנדולינה, לרצועות אורך דקיקות. אם אין מנדולינה במטבח שלכם:

  1. רוצו לקנות, אבל אל תשכחו להצטייד בחומרי חבישה. הכלי הזה מדהים, אך מסוכן.
  2. נסו לפרוס בסכין חד ומקצועי.

.

מניחים את הפרוסות שקילפתם מכל מלפפון לאורכן, כשהן חופפות מעט זו את זו, כמו רעפים.

מניחים כף סלט כלשהו, או סתם ירקות חתוכים לג’וליאנים בבסיס הרצועות ומגלגלים ל”סושי”. אם חוששים מהתפרקות כדאי לנעוץ קיסם במרכז הרול.

מתוך האתר http://www.coachcalorie.com/healthy-recipe-roundup-35th-edition/

מתוך האתר http://www.coachcalorie.com/healthy-recipe-roundup-35th-edition/

ירקות הקיץ בשמן זית:

קולים ירקות בתור עם שמן זית ומלח גס, אין קל מזה. חצילים, זוקיני, פלפל אדום וירוק, בצל ועגבניות. הכל הולך. וגם במקרה הזה יש אינספור גיוונים, דיאטטיים יותר או פחות.

חציל ועגבניות: פורסים את החצילים לאורכם (אפשר לקלף לפני) דקים ככל האפשר. מכניסים לתבנית מזלפים שמן זית (ביחס של כחצי כפית לכל פרוסה) וזורים מלח גס. אופים בחום גבוה (220 מעלות) במשך כ-25 דקות, עד שהירקות מתחילים להשחים. לפני תום האפייה אפר לפזר גבינה קשה כמו קשקבל או פרמז’ן.

חציל ועגבניות קלויים בשמן זית צילום: אסנת עופר unnamed

פיצה זוקיני, ללא פחמימות:

grilled-zucchini-pizza-400x400-kalynskitchen

ומה לקינוח?

chick-fil-a-frosted-lemonade-2

לימונדה קפואה:

ספק משקה, ספק קינוח. מכינים לימונדה משתי כוסות וחצי של מים, סוכר לפי הטעם ומיץ מ3-4 לימונים טריים. מקררים את הלימונדה לפחות שעה. אפשר להשתמש בתרכיז לימונים מוכן וקפוא. מערבלים כוס לימונדה עם חצי ליטר (2 כוסות בערך) גלידת וניל דיאטטית (אפשר כמובן גם גלידת שמנת) במעבד מזון. מגישים בכוסות גבוהות, מקשטים בעלי נענע, פירות יער קפואים או פרוסת לימון.

עוד מהבלוג של אסנת עופר

תצוגה מקדימה

פוקאצ'ות מטריפות

מאד פשוט להכין את הלחם האיטלקי הזה, ויש כל כך הרבה אפשרויות לגיוון ולאילתורים, שחייבים פעם אחת לנסות. המתכון הזה נולד בהתקף של רעב ויצירתיות. אתם מוזמנים לאמץ אותו ולפתח...

תצוגה מקדימה

יין על הפנים שלי

יין ועיסויים - כמעט כמו טיפות גשם על עלי וורדים ושפמים של חתולים  - הם שניים מהדברים שעליי חביבים. וכשהם באים יחד, קשה לחשוב על אושר גדול יותר. טוב, אולי שעות שינה, ועוד כמה דברים שאפשר לעשות אחרי יין ועיסויים, אבל לא נרחיב...

תגובות

פורסם לפני 5 years

אחר הצהריים בברלין

איזו עיר מופלאה. זו הפעם השנייה שאני מגיעה לברלין ויש לי הרגשה שעוד לא ראיתי עשירית. בפעם הקודמת, לפני 6 שנים, לקח אותי כתב ידיעות אחרונות לסיור ברחוב ברגמן (Bergmannstrasse), ברובע קרויצברג (Kreuzberg), שהיה תחת שיפוצים...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה